Ana SayfaÜnlülerAlina Boz, müstakbel kayınvalidesi Sezen Aksu ile İzmir'de…

İlgili Postlar

Alina Boz, müstakbel kayınvalidesi Sezen Aksu ile İzmir’de…

Genç oyuncu Alina Boz, müstakbel kayınvalidesi ile birlikte İzmir’de. Alina Boz, ailevi nedenlerden dolayı İzmir’de bulunan müstakbel kayınvalidesi Sezen Aksu’nun yanına İzmir’e gitti. İşte detaylar…

Alina Boz’un parasını vermediler mi? 160 bin lirasını istedi!

Sezen Aksu ve müstakbel gelini Alina Boz

Son dönemlerde ekranların yıldızı parlayan güzel oyuncusu Alina Boz, bir süredir Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyor. Mithat Can’ın annesi Sezen Aksu ile de tanışan Alina Boz, aile ilişkilerini sıkılaştırdı.

Alina Boz kimdir?

Sezen Aksu İzmir’de

Müzik dünyasının Minik Serçe’si olarak anılan usta sanatçı Sezen Aksu, son günlerde babası Sami Yıldırım’ın sağlık sorunları yaşamasından dolayı yaşadığı İzmir’de. Aksu’nun İzmir’e yaptığı son ziyaretinde müstakbel gelini Alina Boz da yanına geldi.

Sezen Aksu’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı, apar topar ameliyata alındı!

Sezen Aksu ve gelin Alina Boz aynı karede yer aldılar

Usta sanatçı Sezen Aksu, İzmir’de kedisini sahiplenen bir tanıdığını evinde ziyaret etti. Aksu’nun bu ziyaretinde bir fotoğraf çekildi. Fotoğraf karesinde, sanatçı Sezen Aksu, oğlu Mithat Can Özer ve müstakbel gelini Alina Boz aynı karede yer aldı.

Sezen Aksu kimdir?

Yetenekli oyuncu Alina Boz, bir süredir Mithat Can Özer ile aşk yaşıyor. Sevgilisi Mithat Can Özer’in annesi usta sanatçı Sezen Aksu ile de tanışan Alina Boz, müstakbel kayınvalidesi ile ilişkilerini güçlendiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler