Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu'ndan alkışlanacak hareket! Ramazan'ın son haftası...

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan alkışlanacak hareket! Ramazan’ın son haftası…

Kenan İmirzalıoğlu’ndan alkışlanacak hareket! Ünlü oyuncu, hemşerilerine çok takdir edilen bir yardımda bulunuyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun bu davranışı, herkese örnek olmalı. Detaylar haberimizde…

Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu aynı projede mi yer alacak?

Kenan İmirzalıoğlu’ndan takdir edilecek hareket

Hayırsever kimliği, yardıma ihtiyacı olanlara elini uzatan altın kalbi ve herkesten gizli tutmaya çalıştığı hayırları ile bilinen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, alkışlanacak bir harekete imza attı. Ankaralı olan Kenan İmirzalıoğlu, memleketinde yedi ayrı köyde, yedi ayrı iftar çadırı kurduruyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Ankaralılara iftar çadırı kurduruyor

Anneler Günü için eşi Sinema Kobal ile birlikte memleketi Ankara’ya giden Kenan İmirzalıoğlu, ziyaretinde başka bir işini daha halletti. Kenan İmirzalıoğlu, Ankara’da yedi ayrı köyde, yedi ayrı iftar çadırı kurdurmak için çalışma yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun iftar çadırları

Kenan İmirzalıoğlu’nun iftar çadırları, belirlenen köylerde Ramazan’ın son yedi gününde kurulacak. Vatandaşlar, Kenan İmirzalıoğlu sayesinde iftarlarını açacaklar.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, ihtiyaç sahiplerine sürekli yardım eli uzatıyor. Ancak, yardımlarını gizli tutmayı seviyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler