Ana SayfaÜnlülerFaruk Salman'ın yakışıksız iddialarına Deniz Seki'den yanıt geldi!

İlgili Postlar

Faruk Salman’ın yakışıksız iddialarına Deniz Seki’den yanıt geldi!

Deniz Seki’nin eski nişanlısı Faruk Salman’dan, Seki hakkında çarpıcı iddialar gelmişti. Ünlü şarkıcı hakkında bomba iddialarda bulunan Faruk Salman’a Deniz Seki’den yanıt geldi. Seki, mutluluğuyla yanıtını verdi. İşte detaylar…

Faruk Salman’dan Deniz Seki hakkında olay açıklama: Damdan dama konan biri!

Faruk Salman’dan Deniz Seki hakkında şok sözler

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Faruk Salman’ın şok açıklamaları ile gündeme geldi. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunumu ile ekranlara gelen Duymayan Kalmasın isimli programa Deniz Seki hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Faruk Salman, yakışıksız iddiaları ile herkesi şoke etmişti.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki beni hala arıyor

Faruk Salman, eski nişanlısı Deniz Seki hakkında “Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbim de, beynim de bitmişti. Allah’ım beni kurtarmış şükürler olsun. Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı ilişkimiz bitti. Üç buçuk senedir ev kirasını ve ev kredisini ödüyordum. Geçen ay son verdim, artık ödemiyorum. Deniz Seki beni hala arıyor. Çıkan olaylardan sonra engelledim. Oğlumun telefonuna, “Ben seviyorum o benim eşim olacak.” dedi.” şeklinde iddialarda bulundu.

Deniz Seki’den Faruk Salman’a yanıt geldi

Faruk Salman’ın şoke eden iddialarının ardından tüm gözler Deniz Seki’ye çevrilmişti. Ne yanıt vereceği merak edilen Deniz Seki’den tepki gecikmedi. Deniz Seki, Faruk Salman’ın iddialarının ardından sosyal medya hesabından yeni sevgilisi Tayfun Topal ile yanak yanağa çekilmiş aşk pozunu paylaştı. Seki’nin paylaşımı, Faruk Salman’a yanıt olarak değerlendirildi.

Deniz Seki, Tayfun Topal ile aşk yaşıyor

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Seda Sayan’ın eski sevgilisi iş adamı Murat Karabova ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaların ardından Tayfun Topal ile el ele görüntülendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler