Ana SayfaÜnlülerFaruk Salman'dan Deniz Seki hakkında olay açıklama: Damdan dama konan biri!

İlgili Postlar

Faruk Salman’dan Deniz Seki hakkında olay açıklama: Damdan dama konan biri!

Deniz Seki’nin eski nişanlısı Faruk Salman’dan olay yaratacak açıklamalar. Salman, eski nişanlısı Deniz Seki hakkında “Daldan dala konan biri” şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deniz Seki çıldıracak! Detaylar haberimizde…

Deniz Seki ve Tayfun Topal Çiftinden İlk Paylaşım!

Deniz Seki – Faruk Salman aşkı bitti, etkisi bitmedi

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz yıllarda Faruk Salman ile aşk yaşamaya başlamıştı. Seki’nin çocukluk aşkı olan Faruk Salman, ünlü şarkıcıyı hapis yatarken bile beklemişti. Herkesin evlilik haberini beklediği ünlü çift, geçtiğimiz aylarda sürpriz şekilde yollarını ayırmıştı.

Deniz Seki kimdir?

Faruk Salman’dan Deniz Seki açıklaması

Faruk Salman, son zamanlarda ismi önce Seda Sayan’ın eski sevgilisi Murat Karabova ile anılan, sonra da geçtiğimiz günlerde Tayfun Topal ile birlikte görüntülenen Deniz Seki hakkında açıklamalar yaptı. Faruk Salman’ın açıklamaları şaşkınlık yarattı.

Emeğim hakkım haram zıkkım olsun

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunuculuğunu yaptığın Duymayan Kalmasın programına Deniz Seki hakkında açıklamalarda bulunan Faruk Salman, ünlü şarkıcının kendisine oğlu aracılığı ile ulaştığını ve “Seni seviyorum” dediğini iddia etti. Salman, eski aşkı Deniz Seki hakkında şu açıklamaları yaptı: “Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbim de, beynim de bitmişti. Allah’ım beni kurtarmış şükürler olsun.”

Damdan dama konan biri

Sözlerine devam eden Faruk Salman, “İlişkiniz neden bitti?” şeklindeki soruya, “Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı.” diye yanıt verdi. Bomba etkisi yaratan açıklamalarına devam eden Faruk Salman, “Üç buçuk senedir ev kirasını ve ev kredisini ödüyordum. Geçen ay son verdim, artık ödemiyorum. Deniz Seki beni hala arıyor. Çıkan olaylardan sonra engelledim. Oğlumun telefonuna, “Ben seviyorum o benim eşim olacak.” dedi.” şeklinde iddialarda bulundu.

Deniz Seki ne yapacak?

Faruk Salman’ın flaş açıklamalarının ardından tüm gözler Deniz Seki’ye çevrildi. Deniz Seki’nin Faruk Salman’ın bu iddialarının ardından nasıl bir hamle yapacak merak konusu oldu.

Deniz Seki ve Faruk Salman, çocukluk aşkıydı. Yıllar sonra kavuşan çift, birçok badire atlatmıştı. Hatta, Faruk Salman Deniz Seki’yi hapis cezasını tamamlarken bile beklemişti. Ancak, geçtiğimiz aylarda sürpriz şekilde ayrıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler