Ana SayfaÜnlülerOlay Yaratan Fotoğrafa Bennu Yıldırımlar'dan ilk yorum

İlgili Postlar

Olay Yaratan Fotoğrafa Bennu Yıldırımlar’dan ilk yorum

Ahlat Ağacı filmi için yapılan ilk gösterimde Murat Cemcir ile Bennu Yıldırımlar’ın fotoğraf karesindeki durumu üzerinden yapılan tartışmalar devam ediyor. Tartışmaya Bennu Yıldırımlar da katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Nuri Bilge Ceylan tarafından yönetilen ve Bennu Yıldırımlar, Murat Cemcir gibi önemli oyuncuların kadroda yer aldığı Ahlat filmi için ilk gösterim yapıldı. Ünlüler dünyasından pek çok ünlü ismin de dahil olduğu geceye gösterim öncesindeki fotoğraf damga vurdu. Kırmızı halıda birlikte fotoğraf çekilen ekibin fotoğrafı kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuştuğu konuların arasında yer aldı.

Murat Cemcir’in hareketi olay oldu

Murat Cemcir Kasıtlı Mı Yaptı?

Fotoğrafın sosyal medyada tepki çekmesinin nedeni ise Murat Cemcir’in Bennu Yıldırımlar’ı geri çekerek öne çıkmak istemesi oldu. Sosyal medya kullanıcıları bu duruma değinerek Bennu Yıldırımlar’dan yana tavır koyarken Bennu Yıldırımlar’dan farklı bir yorum geldi.

İlk Yanıt Geldi

Bennu Yıldırımlar konuyla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşırken bir video paylaştı.  Oyuncu videonun altına ise “Saliselik birkaç fotoğraf karesi üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır” notunu düştü.

Oyuncunun paylaştığı mesaj ise şöyle;

Bennu Yıldırımlar Kimdir?

Murat Cemcir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler