Ana SayfaÜnlülerEbru Destan'dan Çağla Şıkel ve Ebru Şallı'ya gönderme: Ben de onlar gibi...

İlgili Postlar

Ebru Destan’dan Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’ya gönderme: Ben de onlar gibi sıska kalacağım!

Ebru Destan’tan bomba gönderme. Çocuklarını parka götüren Ebru Destan, basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’nın zayıflığına göndermede bulundu. Destan, “Yakında ben de Çağla ve Ebru gibi sıska kalacağım.” dedi. İşte detaylar…

Ebru Destan, Seda Sayan’ın programında Özcan Deniz sorusuna çıldırdı: Evli barklı kadınım!

Ebru Destan çocuk parkında

Kendini çocuklarına adayan Ebru Destan, geçtiğimiz günlerde Bebek Parkı’ndaydı. Çocuklarını parka oynamaya getiren Ebru Destan, basın mensupları ile sohbet etti. Çocuk sahibi olmaktan söz eden Ebru Destan, Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’ya bomba gibi bir gönderme yaptı.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Destan’dan Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’ya olay gönderme

Ebru Destan, çocuk yetiştirmek ile ilgili konuşurken “Çocuk dediğin, parka getir, onun için en büyük eğlence… Büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum. Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’yı anlıyorum. Yakında ben de onlar kadar sıska kalacağım galiba…” diyerek Ebru Şallı ve Çağla Şıkel’e göndermede bulundu.

Çağla Şıkel kimdir?

İyi ki yapmışım

Annelik duygusunu paylaşan ünlü manken Ebru Destan, “Okul dönemi daha zormuş, bunlar iyi günlerin diyorlar ama ben çocuklarımın dünyada yaptığım en iyi şey olduğunu düşünüyorum. İyi ki yapmışım.” dedi.

Ebru Destan Kimdir?

Özcan Deniz sorusu, Ebru Destan’ı çıldırmıştı

Ebru Destan, geçtiğimiz aylarda Seda Sayan’ın programına konuk olarak katılmıştı. Programda, eski sevgilisi Özcan Deniz ile ilgili “Ebru’nun da Özcan ile 4 yıl ilişkisi oldu.” şeklinde bir konu açılında tepki göstermiş ve “Şimdi konumuzla ilgisi yok, kapatalım bu konuyu. Bel altı vurmayın. Ben evli barklı kadınım, iki çocuğum var, ne saçma. Boşanmadım, mahkemem devam ediyor. Gazeteciyseniz bilin. Her soruyu sorma hakkınız yok. Biraz insanlar sınırını, haddini bilecek. Şu an konunun benimle ilgisi yok ki.” demişti. Program sunucusu Seda Sayan da, konuyu açan Bilal Özcan’a “Bundan sonra rica ediyorum konuşurken konuklarıma saygılı olun, onlar benim baş tacım. Çok zamansız ve gereksiz bir soru.” diyerek tepki göstermişti. Konunun buraya gelmesinden dolayı üzülen Bilal Özcan da, Ebru Destan’dan özür dilemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler