Ana SayfaDizilerİbrahim Tatlıses'ten 'İnsanlık Suçu' dizisi tepkisi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’ten ‘İnsanlık Suçu’ dizisi tepkisi!

İnsanlık Suçu dizisi izleyicilerinden İbrahim Tatlıses, dizinin final yapmasına çok kızdı. Tatlıses, “Bizi tam alıştırdınız, ondan sonra hop dizi kalkıyor.” diyerek tepkisini dile getirdi. İşte detaylar…

İnsanlık Suçu Oyuncu Kadrosu

Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, İnsanlık Suçu dizisine övgüler dizen ve dizinin sıkı takipçilerinden biri olduğunu ifade eden İbrahim Tatlıses, dizinin final yapmasına kızdı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses’ten ‘İnsanlık Suçu’ tepkisi

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tatlıses, paylaşımında “Bizi tam İnsanlık Suçu’na alıştırdınız, ondan sonra hop dizi kalkıyor! Oldu mu şimdi? Ayrıca dizi güzel, hikaye güzel, oyuncuların performansı güzel… Ee nesi kötü?” şeklinde ifadeler kullanarak tepkisini dile getirdi.

İbrahim Tatlıses’ten ‘İnsanlık Suçu’na övgüler

Müzik dünyasının İmparator olarak anılan usta sesi İbrahim Tatlıses, daha önceden sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda İnsanlık Suçu dizisine övgüler dizmişti. Tatlıses, paylaşımında “İnsanlık Suçu dizisini soluksuz izledim… Konu ve senaryo akıcı, oyuncular süper… Hele hele de Ahmet Mümtaz Taylan’ın oyunculuğu kusursuz, mimikleriyle oynuyor resmen, tam bir usta. Tebrik ediyorum.” sözleri ile takdir etmişti.

İnsanlık Suçu final yaptı

İnsanlık Suçu dizisi, ekran ömrünü uzun tutamayan diziler arasına girdi. Ekranda sadece sekiz bölüm dayanabilen dizi, geçtiğimiz hafta final bölümü ile izleyicilerine veda etti. Reytinglerde başarılı olamayan dizinin bitmesinde, dizinin başrol oyuncularından Gizem Karaca’nın beş yıldır devam eden uyuşturucu davasının tamamlanması ve Karaca’nın hapis cezası alması da etkili oldu şeklinde yorumlar yapılıyor.

Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi birbirinden usta oyuncuların yer aldığı İnsanlık Suçu isimli sevilen dizi, final yaparak izleyicilerini üzdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler