Ana SayfaDizilerYeni Sezonda Dizilerle İlgili Çok Büyük Hüsran Mı Var?

İlgili Postlar

Yeni Sezonda Dizilerle İlgili Çok Büyük Hüsran Mı Var?

Yeni sezonda pek çok dizi projesi yayınlanmaya başlasa da pek çok dizi ilk bölümleri itibari ile yayından kaldırıldı. Bu durum, sezonun büyük bir hüsranla geçtiği şeklinde değerlendirilirken önemli bir yazı Mesut Yar’dan geldi.

Televizyon dünyasına dair yaptığı analizlerle takip edilen isimlerden birisi olan Mesut Yar, geçtiğimiz günlerde günümüz dizi sektörünü kaleme aldı. Özellikle ilk bölümleri itibari ile yayından kaldırılan dizilere dikkat çeken Mesut Yar, sektörün büyük bir hüsran yaşadığını, verilen emeklere ve büyük bütçelere yazık olduğunu söyledi.

Son Kurban Mehmed Bir Cihan Fatihi

Ekranlara büyük beklentilerle giriş yapan Mehmed Bir Cihan Fatihi, bu konuda son önemli örnek oldu. Büyük bütçelerin harcandığı dizi, beklentileri karşılayamadıktan sonra 6. bölümü ile ekranlara veda etti. Gelinen noktada ise prestijli oyuncuların veya yüksek bütçelerin bir dizi için yeterli olmadığı da net bir şekilde görüldü.

İçerikler Değişecek Mi?

Mesut Yar’ın yazısında dikkat çeken bir diğer detay ise içeriğin değişeceği yönünde. Daha maliyetli ve izleyicilerin daha fazla dikkatini çekecek programlar, birbirinden farklı ve renkli içerikler, haberler, magazin kuşakları yoğunlukta olabilir. Mesut Yar özellikle Can Tanrıyer ile yaptığı görüşmeleri detaylı bir şekilde köşesine aktarırken geçtiğimiz yıldan beri sektörün temsilcileri tarafından durumun fark edildiği ve kanal yönetimlerin de yeni planlamalar yaptığı vurgulandı. Bu açıklamalar sonrasında gözler sektöre çevrilmiş durumda.

Mesut Yar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler