Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 119. bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey'den çok önemli karar...

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 119. bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey’den çok önemli karar…

Diriliş Ertuğrul 119. bölüm fragmanı, uzun bir bekleyiş sonrasında nihayet yayınlandı. 23 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüm, yine heyecan dolu sahnelerle izleyiciler karşısına çıkıyor. Yayınlanan yeni fragmanda; Sultanın, Ertuğrul’a verdiği heybede ne olduğu büyük merak ediliyor. Önce Turgut Alp heybeyi merak ederken, Noyan ise bu heybeyi almak için adamlarıyla, alplere karşı ciddi hamleler yapacak gibi görünüyor. Ertuğrul bu heybe hakkında, Turgut Alp’e “heybede devletimizin bekası var” derken, Noyan’a ise “Han’ının otağına gittiğin vakit öğrenirsin” cevabını vermesiyle dikkat çekiyor. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü; nefes kesen savaş sahneleriyle, yine çarşamba akşamına damgasını vuracağa benziyor.

Esra Bilgiç’in, Diriliş Ertuğrul dizisinden apar topar ayrılmasının nedeni ortaya çıktı!

İşte, 119. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=xmXMKlLc9Qc

Diriliş Ertuğrul’da flaş ayrılık!

Diriliş Ertuğrul 119. Yeni Bölüm Tahminleri

Ertuğrul Bey, Noyan’ın hayatını kurtarınca, Noyan kendisini Ertuğrul’a karşı borçlu hissetmiştir. Noyan, bu borcunu Ertuğrul Ögeday’ın karşısına çıktığı zaman ödemeyi planlamıştır. Ertuğrul’un boyun eğmez tavırları ve duruşu Ögeday’ı sinirlendirecek ve onu öldürmek isteyecektir. Noyan ise Ertuğrul’un öldürülmesini engelleyecektir. Noyan, Ertuğrul’u koruyarak, sözde can borcunu ödemiştir fakat asıl amacı Ertuğrul’un canını kendisi almak istemesidir.

Günalp Bey ise ava giderken avlanmayacak kadar zeki karakterde oluşuyla, yapılan saldırıdan sağ kurtulacaktır. Bu saldırıdan Sugay Hatun’u da kurtaran Günalp, böylelikle Ertuğrul’un gözüne girecek bir hamle yapacaktır.

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Noyan ve Ertuğrul Karşı Karşıya Geliyor… İşte detaylar

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler