Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'da flaş ayrılık!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’da flaş ayrılık!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve pek çok kişi tarafından takip edilen dizi; Diriliş Ertuğrul’da başrol oynayan Engin Altan Düzyatan ayrılıyor mu haberleri gündeme geliyordu. Dizide Ertuğrul Bey karakterini oynayan ve binlerce takipçisi bulunan Engin Altan senaryo gereği önümüzdeki sezon olmayacak mı? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Engin Altan Düzyatan yani Ertuğrul Bey diziden ayrılıyor! İzleyenlerini üzen ayrılık haberi ve arka planında yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde…

Diriliş Ertuğrul’dan kötü haber

Her sezonunda olduğu gibi yeni sezonda da büyük ses getirerek başlayan ve geçtiğimiz bölümlerde Sadettin Köpeğin ölüm sahnesiyle izlenme rekoru kıran Diriliş Ertuğrul’dan sevenlerini üzen haber geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film’in yaptığı ve önümüzdeki sezon yine devam edecek olan Diriliş Ertuğrul’da ayrılık yaşanacak. Herkesin merakla netleşmesini beklediği soru; Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı?

Hangi oyuncularla anlaşma yapıldı?

Her hafta reyting sıralamasında liderliğe oturan dizi, Diriliş Ertuğrul gelecek sezon Diriliş Osman Gazi olarak yayın hayatına devam edecek. Osman Bey’in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde 1258 yılında Ertuğrul Bey’in son oğlu olarak dünyaya gelen Osman Bey Ertuğrul Bey’in en zeki çocuğudur. Ertuğrul Bey’in 1280 yılında ölmesi ile başa geçen Osman Bey, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucu padişahı olacak. Bu durumda Osman Bey dönemine geçilmeden önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılmış olacak.Tarihine göre devam eden dizinin oyuncu kadrosunda bir çok değişiklik gerçekleşecek.

Osman Bey’in çocukluğunu ve gençliğini…

TRT 1 ekranlarında ilk olarak 2014 yılında seyirciyle buluşan yayın hayatına başlayan ve pek çok kişi tarafından takip edilen dizi; Diriliş Ertuğrul’da 2017-2018 sezonunda Osman Bey’i canlandırması için Engin Altan Düzyatan’ı aratmayacak başka bir isim ile anlaşma yapılacak. Bir rüya ile başlayan ve rüya gibi bir 6 asır boyunca dünyaya hükmeden Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu konu alan dizide Osman Bey’in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Engin Altan Düzyatan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler