Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’de katil o isim mi?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de katil o isim mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 29 yeni bölümü için 2. fragman da yayınlandı. Fragmanda dikkat çekici detaylar göze çarpıyor. Özellikle de Oya’nın Merve’ye savaş açması inanılmaz anlara sahne oluyor. Peki, cinayet çözülüyor mu? Yoksa katil ortaya çıktı mı? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler’de şaşkınlık yaratan detay!

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölümde neler yaşanacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü yarın akşam izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde, Merve ve Oya arasındaki gerilim hız kesmeden devam ederken, Oya’nın Merve’ye meydan okuması heyecan yaratıyor. Merve’nin kendisini öldürmeye çalışmasını elinde intikam delili olarak tutan Oya, Merve’ya adeta meydan okuyor. Kabuk değiştiren ve kendisine kötülük yapanlardan intikamını almaya ant içen Oya,Merve’ye akla hayale gelmeyecek planlar kurmaya başlıyor. Oya, Merve’den intikamını nasıl alacak?

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Merve ve Oya’nın kaza yapması tüm dengeleri değiştiriyor. Merve’nin Oya’yı sıkıştığı araçta öylece ölüme terk edip gitmesi, Oya’nın hayatının kararını vermesini sağlıyor. Silkelenip kendine gelen Oya, bunu Merve’nin yanına kar bırakmamaya karar veriyor.

14 Mayıs reyting sonuçları: Zirvede kim var? Çukur mu? Söz mü?

Cinayeti çözmeye çalışan komiser, Taylan’ı buluyor. Taylan, komiseri görünce aniden kaçmaya başlıyor. Bu da, katilin Taylan olduğu ihtimalini akıllara getiriyor. Eğer katil Taylan’sa, kurban kim? Ya da katil Taylan değilse, neden komiseri görünce kaçıyor?

Mehmet’e ne oldu? Fenalaşarak ambulansla hastaneye yetiştirilmeye çalışılan Mehmet’e ne oldu? Mehmet ölecek mi?

Serhan ve Oya aşkı tam gaz devam ediyor. İnişli çıkışlı da olsa aşklarından vazgeçemeyen Serhan ve Oya, sonunda aşklarını herkese ilan ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm 2. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler