Ana SayfaDizilerKadın yine fragmanıyla ters köşe mi yaptı? Yeni bölümde neler olacak?

İlgili Postlar

Kadın yine fragmanıyla ters köşe mi yaptı? Yeni bölümde neler olacak?

Kadın dizisinin bu akşam yayınlanacak 29. yeni bölümünün fragmanında izleyicileri ters köşe yapacak ilginç detaylar göze çarpıyor. İddialı dizinin bu akşam yayınlanacak olan 29. yeni bölümünde neler yaşanacak? Gelin hep birlikte Kadın dizisinin 29. yeni bölümünde yaşanacak detayları inceleyelim…

Kadın’ın senaristi, gelen yorumları neden dikkate almıyor? Yazık olacak!

Kadın dizisinin 29. yeni bölüm fragmanı. Yeni bölümde neler yaşanacak?

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bahar’ın hastalığı ilerledi

Kadın dizisi, bu akşam 29. yeni bölümü ile yayınlanacak. Yeni bölümde, Bahar’ın hastalığının iyice ilerlemesi ile durumunun kötüye gittiğini göreceğiz. Bahar’ın, hastalığı yüzünden kritik zamanlar yaşamasının yanı sıra başka dertleri de var. Ama, Bahar için şu an en önemli konu hastalığının tedavisi için gerekli olan ilik nakli. Dizinin bu akşamki bölümünde Ece’nin kız kardeşi olup olmadığı sorusu yanıt bulacak. Öyle görünüyor ki, umutlar yine Şirin’e kalıyor Bu durum da, izleyicilerin canını epeyce sıkacak. Eğer Ece Şirin’in kız kardeşi çıkarsa, bu defa da annenin ikna olup da kızına söylemesi konusu gündeme gelecek. Bahar, hastalığının iyice ilerlemesi ile olduk.a halsiz ve bitkin halde hayata tutunmaya çalışırken, bir yandan da çocuklarına hiçbir şey hissettirmemeye çalışıyor. Bahar’ın omzundaki yükler, her geçen gün iyice ağırlaşıyor.

13 Mayıs reyting sonuçları: Savaşçı mı? Survivor mı? Çocuklar Duymasın mı?

Pırıl geri döndü. Sarp ne yapacak?

Bahar hastalığıyla mücadele ederken, Sarp da kendi dünyasında sorunlar yaşıyor. Pırıl’ın aniden Amerika’dan dönmesi, yeni sürprizlere gebe bir durum yaratıyor.

Enver gerçeği öğrendi! Bahar’a söyleyecek mi?

Enver, Bahar’ın telefonunu telefoncuya götürüyor. Burada büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Telefoncu Mahir, Enver’e Sarp’ın dükkanına geldiğini söylüyor. Hatta, Sarp’ın Şirin ile karşılaştığını da. Buna inanmak istemeyen Enver, karşısına çıkan fotoğraf ile hayatının şokunu yaşıyor. Peki, Enver öğrendiği bu gerçeği Bahar’a söyleyecek mi? Şirin’in Sarp’ı görmesine rağmen hiçbir şey söylememesine ne tepki verecek? Enver, gerçeği Bahar’a söylemezse bu yükün altında nasıl kalacak?

Peki Sarp artık Bahar ve çocuklarının yaşadığını öğrenecek mi? Dizinin izleyicilerinin sabırsızlıkla beklediği o an gerçekleşecek mi?

Kadın dizisi 29. yeni bölüm 1. fragmanı

Kadın dizisi 29. yeni bölüm 2. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler