Ana SayfaDizilerSurvivor Taciz Skandalı Yüzünden Yayından Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Survivor Taciz Skandalı Yüzünden Yayından Kaldırıldı!

Survivor Yarışması Fransa’da şok bir olay nedeniyle yayından kaldırıldı. Bir adada zor şartlar altında, iki takımın yaşam mücadelesi vererek yarıştığı, Fransa kanalında yayınlanan, ‘Koh Lanta’ adlı Survivor formatlı TV programı, cinsel taciz skandalıyla gündemde…

Acun Ilıcalı: Türkiye’yi bitirdim, hedefim dünyayı ele geçirmek!

 

Fransa’nın Survivor formatlı programı ‘Koh Lanta’da yarışmacı olan Candide Renard adlı genç kızın, başka bir yarışmacı tarafından tacize uğradığı iddia edildi. Bu iddialar nedeniyle, yarışma programı yayından kaldırılırken, mağdur olan genç kız Renard’ın ise karşı tarafa dava açacağı bildirildi.

Taciz eden yarışmacı, iddiaları reddetti!

Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre; ‘Koh Lanta’ adlı yarışmada Candide Renard’ı, taciz ettiği öne sürülen yarışmacının, kendisi hakkındaki tüm iddiaları kesin bir dille reddettiği ve Fransa’ya halen dönmediği bildirildi. 21 yaşındaki mağdur Candide Renard’ın futbol antrenörü olan babası Herve Renard, kızını taciz eden kişiye dava açacaklarını açıkladı.

Candide Renard ve babası Herve Renard

Yarışma Artık Yayında Değil!

Survivor yarışmasının Fransız versiyonu ‘Koh Lanta’nın, taciz skandalıyla gündeme gelmesi nedeniyle, yayınına son verildi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler