Ana SayfaDizilerCennetin Gözyaşları'ndan beklenmedik veda!

İlgili Postlar

Cennetin Gözyaşları’ndan beklenmedik veda!

ATV ekranlarının Kore formatından uyarladığı ‘Cennet’in Gözyaşları’ dizisi, sezon sonunda ekrana veda ediyor. Cennetin Gözyaşları dizisi çok dayandı ama finalden kurtulamadı! Kore formatından uyarlanan dizinin final yapma sebebi ve dizi hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ekranlara bir veda daha…

ATV’nin bir Kore formatından uyarladığı ‘Cennet’in Gözyaşları’ dizisi, sezon sonunda ekrana veda ediyor. Uzun süredir ekranları süsleyen ve ATV’ye iyi dönüşler sağlayan dizinin finali birçok izleyiciyi üzeceğe benziyor…

Yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun patronu olduğu Süreç Film’in üstlendiği dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceği iddiası kulaktan kulağa dolaşıyordu. Ancak yapım şirketinin final kararı alındığını ekibe ilan ettiği öğrenildi. Pazar akşamları seyirciyle buluşan dizinin 10 Haziran’da yayınlanacak olan 36. bölümüyle ekrana veda edeceği belirtildi. Dizinin son bölümleri senaryonun saçmaladığı konusunda ciddi eleştiriler almıştı. Ancak diziyi özleyecek ciddi bir hayran kitlesi olduğunu da belirtmekte fayda var.

Cennetin Gözyaşları veda yaptı

Cennetin Gözyaşları dizisinin 32. bölümü 13 Mayıs Pazar günü (dün) izleyici ile buluştu!

Cennetin Gözyaşları Son bölümü  neler yaşandı?

Cennet ve Selim’in hayatı başka bir yere evrilir. Melisa’nın oyununa inanıp Selim’i terk eden Cennet’i bu defa alttan almayacaktır Selim. Her şey tersine dönecektir. Yeni başlangıçlar, yeni ittifaklar. Tüm bunları başlatacak kişi de Arzu’dur. Tüm yaşananlar, çekilen acılar, küskünlükler, kızgınlıklar ve kötülükler. ”Kardeşin için sevdiğin adamdan vazgeçer miydin?” Hepsi için bir dur diyecektir Arzu. Hem de öyle bir dur diyecektir ki korkusuz Kaya bile karşısında titreyecektir. Cennet’in, Arzu’ya olan kızgınlığını, kırgınlığı bile geride kalacaktır. Çünkü artık Arzu eskisinden de daha güçlüdür. Anne olarak, bunca kötülüklere göğüs geren mağdur bir kadın olarak yeniden ayağa kalkacaktır. Yeni bir dönem başlıyordur artık.

Son 4 bölüm

ATV ekranlarının Kore formatından uyarladığı bazı bağlar hiç kopmadığını, anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennetin Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü hiç kimse kaderinden asla kaçamadığını konu alan Cennetin Gözyaşları ekranlara 4 bölüm sonra veda edecek. İzleyenlerini üzen bu veda haberlerine yapılan açıklamalara göre; Aşk, tutku ve gerilim dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin  yapım şirketi 10 Haziran tarihinde final yapacağını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler