Ana SayfaDizilerEsra Bilgiç’in, Diriliş Ertuğrul dizisinden apar topar ayrılmasının nedeni ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Esra Bilgiç’in, Diriliş Ertuğrul dizisinden apar topar ayrılmasının nedeni ortaya çıktı!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterine hayat veren Esra Bilgiç’in diziden apar topar ayrılması akıllarda soru işareti bırakırken, ünlü oyuncunun diziden aniden ayrılmasının nedeni ortaya çıktı. Meğer, yapılan açıklamaların aksine Esra Bilgiç’in diziden ayrılmasının çok başka bir nedeni varmış. Detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Diriliş’in büyük hayranı çıktı!

Halime Hatun gerçeği ortaya çıktı

TRT1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul dizisinde dört sezondur Halime Hatun karakterine hayat veren genç oyuncu Esra Bilgiç, dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerinde aniden senaryo gereği vefat ederek diziden ayrılmıştı. Halime Hatun’un dizinin işlediği tarihin 23 yıl öncesinden vefat ettirilmiş olması izleyicilerin aklında soru işaretlerinin belirmesine neden olmuştu. Esra Bilgiç, diziden ayrılmasının nedenini yaptığı bir açıklama ile bildirmiş olsa da, gerçek nedenin çok başka olduğu ortaya çıktı.

Esra Bilgiç kimdir?

Esra Bilgiç Diriliş Ertuğrul’dan neden ayrıldı?

Geçtiğimiz yıl ünlü futbolcu Gökhan Töre ile dünya evine giren güzel oyuncu Esra Bilgiç’in, Diriliş Ertuğrul dizisinden apar topar ayrılmasının nedeninin, bebek olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; Esra Bilgiç hamile olduğu için diziden erkenden ayrıldı.

Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay’a teşekkür ederim.

Ve tabi ki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya Ablam, Altan ,Ezgi’m, Ayberk Abim, Burçin, Yaman’ım, Nurettin Abi, Cengiz, Kaan, Murat Abi, Celal, Edip , Hakan, Batuhan, Gökhan. Yönetmenlerim Ahmet ve Fethi, görüntü yönetmenim Ömer Abi. Çalışkan dostum Begüm’üm, temiz kalplim Büşra’m, Hazal, Aydın, Halil, Ömer…

Canım sanat ekibim Levent ,Ecem, Tekin. Makyaj ekibim Buse’m Feride’m ve Sevtap Abla. Kostüm Nildağ, Elif, Nazlıcan, Seda. Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih. Canım Reji Gülen’im ve Tolga beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz’üm, Savcı’m ve Osman’ım size emanet.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler