Ana SayfaKimdirEsra Bilgiç Kimdir?

İlgili Postlar

Esra Bilgiç Kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Halime karakteriyle ünlü olan, Gökhan Töre’nin eşi Esra Bilgiç kimdir? Kimdir nerede ne zaman doğmuştur, kaç yaşındadır detaylar Esra Bilgiç Kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Esra Bilgiç nerede doğmuştur? Esra Bilgiç aslen nereli?

Oyuncu Esra Bilgiç Ankara da doğmuştur. Aslen Ankaralıdır.

Esra Bilgiç şuan kaç yaşında? Esra Bilgiç hangi burç?

Esra Bilgiç şuan 26 yaşında terazi burcudur.

Esra Bilgiç Kimdir?

Güzel oyuncu Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.  Lise mezuniyetinin ardından Hacettepe Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Bilgiç, buranın Arkeoloji Bölümü’nden mezun oldu.

Esra Bilgiç Kariyeri

Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç’in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisidir. Göz alıcı güzelliği ile ekranlarda daha şimdiden kendine kalıcı bir yer edinen Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul kariyerine geçtiğimiz günlerde son vermiştir. Güzel oyuncunun yeni bir projede yer alıp almayacağı merak konusudur.  Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi’nin eşi Halime Hatun karakterini oynamıştır. 1.77 boyunda 50 kilo olan Esra Bilgiç “Halime Hatun” karakteriyle tüm yapımcıların dikkatini çekmiştir. Genç yaşına rağmen gösterdiği muhteşem oyunculuk ile gönülleri fetheden Bilgiç’in başka oyunculuk deneyimi yoktur.

Esra Bilgiç Töre Diriliş Ertuğrul’dan neden ayrıldığını açıkladı!

Osmanlı Devleti’nin kuruluş öyküsünün anlatılıdığı Diriliş Ertuğrul adlı dizide rol alan ve bu dizideki önemli rolü ile birçok kişinin dikkatini çeken Esra Bilgiç, bu dizide Engin Altan Düzyatan ile birlikte başrolde oynamakta idi. TRT’nin dikkat çekici dizisi, Ertuğrul Gazi ve Osman Bey ile birlikte, 700 yıllık köklü Osmanlı kültürünün başlangıcını anlatmaktadır. Ertuğrul Gazi’nin eşi Halime’yi oynayan Esra Bilgiç, ilk rolünde çok ciddi bir sorumluluk üstlenmiş olsa da bunun altından kalkmıştır ve çok başarılı bir oyunculuk göstermiştir. Genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Esra Bilgiç, kısa bir süre önce , Beşiktaş’lı futbolcu Gökhan Töre ile dünya evine girdi. 21 Ekim 2017 tarihinde evlenen Gökhan Töre- Esra Bilgiç çiftinin düğününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan nikah şahitliği yapmıştı ve 3 çocuk sözü vermişlerdi.  Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıymıştı.

Güzel oyuncu Kanal d’de  yayınlanacak Tolgahan Sayışman ile boşrolü paylaşacak Bir Umud Yeter dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir Umud Yeter oyuncu kadrosu

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler