Ana SayfaDizilerBir Umut Yeter Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İlgili Postlar

Bir Umut Yeter Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı ‘Bir Umut Yeter’ 27 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekranında yerini alıyor! Sakın Kaçırmayın…

Bir Umut Yeter…

MF Yapım’ın üstlendiği Bir Umut Yeter’in Yapımcılığını Faruk Bayhan, Öykü ve Senaryosunu, Melis Civelek, Yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstleniyor. Bir Umut Yeter Dizi Oyuncuları ise Tolgahan Sayışman (Yılmaz Karabey), Esra Bilgiç Töre (Derya Akar Hecehan), Hazal Subaşı (Elif Özkan Karabey), Serhat Tutumluer (Kenan Akar), Cem Uçan (Taner Çelikbaş), Yağmur Özbasmacı Mermer (Dilek Akar), Feyza Civelek (Damla Akar), Irmak Örnek (Öznur), Selahattin Paşalı (Arda Özkan), Serpil Gül (Hacer Özkan), Yiğit Tuncay (Şevket Özkan), Özlem Başkaya (Fadime), Burak Çimen (Tuncer), Nihan Büyükağaç (Aysel), Diren Polatoğulları (Salih), Cansu Gültekin (Serap), Emre Aslan (Umut) ve konuk oyuncu Alper Saldıran (Toprak Hecehan).

Bir Umut Yeter Dizi Konusu:

Girdiği bir çatışma sırasında ağır yaralanmış ve malulen emekli edilmiş Emekli Yüzbaşı Yılmaz Karabey’in hikayesi anlatılmaktadır. Yaşadığı ağır travmanın etkisinden kurtulamayan Yılmaz Karabey sakin bir sahil kasabasına yerleşir. Kasaba da Deniz Fenerinde işe başlayan Yılmaz Karabey Elif isminde bir kıza aşık olur. Elif ve Yılmaz’ın mutlu bir hayatları vardır ancak Elif bir türlü Yılmaz’a bir evlat veremez. Tüm hamilelikleri düşük ile sonuçlanır. Elif bir sandalda sahile vuran bir bebeğe sahip çıkar. Yılmaz ve Elif yaptıklarının yanlış olduğunu bile bile Umut bebeğe anne ve baba olurlar…

Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekildi?

10 ağustosta İstanbul’da başladı; İstanbul çekimlerinin arından asıl set yeri olan Fethiye ve Köyceğiz bölgesine çekimler tüm hızıyla devam etmektedir…

Bir Umut Yeter Oyuncu Kadrosu!

Tolgahan Sayışman (Bir Umut Yeter Yılmaz Karabey)

17 Aralık 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tolgahan Sayışman Doğuş Üniversitesinde İşletme okurken üniversite yıllarında yakışıklılığı ile gözde olmuş ve modellik yapmaya başlamıştır.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Hazal Subaşı (Bir Umut Yeter Elif  Karabay)

01 Ocak 1996 da dünyaya gelen Hazal Subaşı İzmir’li tescilli güzeller arasında yer almıştır 22 yaşında olan güzel oyuncu ve manken Hazal Subaşı İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümü öğrencisidir.

Hazal Subaşı Kimdir?

Esra Bilgiç (Derya Akar):

Esra Bilgiç 1992 Ankara doğumludur ve güze oyuncumuz şuanda 26 yaşındadır. Hacettepe Üniversiteside Arkeoloji bölümünde okumuştur.

 

Esra Bilgiç Kimdir?

Alper Saldıran (Umut Işığım Toprak):

Alper Saldıran İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesinde Tiyatro eğitimini tamamlamadıktan sonra tiyatro oyunlarında yer aldı ve ilk olarak Bir Dilim Aşk adlı TV dizisinde yer almıştır.

 

Alper Saldıran Kimdir?

Serhat Tutumluer (Bir Umut Yeter Kenan Akar):

1972 de Eskişehir doğumlu olan Serhat Tutumluer 46 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji okurken sosyolog değil bir sanatçı olmak isteyen Serhat Tutumluer Hacettepe Üniversitesine Tiyatro okumaya gelir ve mezun olduktan sonra da Ankara Devlet Tiyatrosunda oyuncu olarak görev yapmaya başlar.

Serhat Turumluer Kimdir?

Cem Uçan(Bir Umut Yeter  Taner)

32 yaşında olan Cem Uçan son dönemlerin en önemli erkek başrol oyuncuları arasında yer almayı başarmıştır.

Cem Uçan Kimdir?

Yağmur Özbasmacı Mermer (Bir Umut Yeter  Dilek Akar):

1987  yılında Ankara dünyaya gelen güzel oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer 31 yaşındadır.

Yağmur Özbasmacı Mermer Kimdir?

Feyza Civelek (Bir Umut Yeter Damla Akar):

Feyza Civelek 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1.60 boyunda ve 55 kg olan Feyza Civelek oğlak burcudur.

Feyza Civelek Kimdir?

Serpil Gül (Bir Umut Yeter Hacer Özkan):

1962  de Ankara’da doğan Serpil Gül tiyatronun en zor zamanlarında tiyatro okumaya karar vermiştir.

Serpil Gül Kimdir?

Irmak Örnek (Bir Umut Yeter Öznur):

1.70 m boyunda ve 50 kg olan Irmak Örnek aslan burcudur ve İzmir Ekonomi Üniversitesinde reklamcılık eğitimi almıştr. Aslen de İzmir’li olan güzel oyuncu tiyatrodan sonra Bizim Yenge dizisi ile oyunculuğa başlamıştır.

 

Irmak Örnek Kimdir?

Selahattin Paşalı (Bir Umut Yeter Arda Özkan)

1990 da Muğla’da dünyaya gelmiştir ve 28 yaşındadır. Profesyonel basketbolcu olan Selahattin Paşalı Darüşşafaka Spor Kulübü’n de oynamıştır.

Selahattin Paşalı Kimdir?

Yiğit Tuncay (Umut Işığım Yiğit)

1969 da doğmuştur tiyatro yönetmeni, oyuncu ve yazardır.

Yiğit Tuncay Kimdir?

Özlem Başkaya  (Bir Umut Yeter Fadime)

1975 yılın dünyaya gelen Özlem Başkaya 43 yaşındadır. Ankara Üniversitesinde Oyunculuk eğitimi alan deneyimli oyuncu  Benim İçin Üzülme dizisinde Nihan karakteri ile akıllara kazınmıştır.

Özlem Başkaya Kimdir?

Burak Çimen (Bir Umut Yeter Tuncer):

1974 İzmir doğumlu olan Burak Çimen 44 yaşındadır. Son olarak Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, Kış Güneşi gibi yapımlarda yer almıştır. Diriliş Ertuğrul’un Nasır’ı olarak tanınmıştır.

Burak Çimen Kimdir?

Nihan Büyükağaç (Bir Umut Yeter Nihan):

Nihan Büyükağaç 1981 İstanbul doğumludur ve 37 yaşındadır. Fırtına dizisinde Tamara karakterine hayat vererek oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Nihan Büyükağaç Kimdir?

Hamdi Alp (Bir Umut Yeter Salih)

Hamdi Alp 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 32 yaşında olan Hamdi Alp Haliç Üniversitesinde Konservatuar eğitimini tamamlamıştır.

Hamdi Alp Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler