Ana SayfaKimdirHazal Subaşı Kimdir?

İlgili Postlar

Hazal Subaşı Kimdir?

Adını Sen Koy dizisiyle tanınan Hazal Subaşı kimdir? Bir Umut yeter dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Hazal Subaşı hayatı hakkında merak edilen ve bilinmeyenler Hazal Subaşı kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Hazal Subaşı nerede doğmuştur? Hazal Subaşı aslen nereli?

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı İzmir de doğmuştur. Hazal Subaşı aslen İzmirlidir.

Hazal Subaşı şuan kaç yaşında? Hazal Subaşı hangi burç?

Hazal Subaşı şuan 22 yaşında ve boğa burcudur.

Hazal Subaşı kimdir

2 mayıs 1996 yılında İzmir de doğan İzmirli güzel Hazal Subaşı; 2015 yılında yapılan Elidor Miss Turkey yarışmasını üçüncülükle kazanarak adını duyurdu. Yarışmadan bir süre sonra mankenliğe başlayan Hazal Subaşı; ünlü biri olarak ilk kez Çarkıfelek Yarışmasıyla izleyiciler karşısına çıkmıştı.  İzmir Ekonomi Üniversitesinde, Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümünde öğrenim gören genç model, annesi ve abisi ile birlikte yaşıyor.

Hayranları Sıkı Takipte

2016’da TRT 1’de gösterime giren, “Adını Sen Koy” dizisi, Hazal Subaşı için şanslı bir başlangıç oldu. Ekranların beğenilen yeni yüzü olan Hazal Subaşı; dizide canlandırdığı ağır başlı, yardımsever, duyarlı ve iyi niyetli karakteriyle çok sevildi. Oynadığı karakterle masum ve sade güzelliği de birleşince hayran kitlesi ve sosyal medya takipçileri de her geçen gün artmaya başladı. Hazal Subaşı ve Adını Sen Koy dizisinin, Türkiye’de olduğu kadar Azerbaycan’da da çok sayıda takipçisi var. Dizinin baş rolünü Erkan Meriç ile paylaşan Hazal Subaşı; zıt kutuplarda yaşayan iki karakteri canlandırıyor. İzleyiciler tarafından birbirlerine çok yakıştırılan çiftin, sevgili oldukları söylentileri de yayıldı. Hatta ünlü ikilinin; dizideki isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak sosyal medya hesapları da açan hayranları, çiftin dizideki rollerinin, özel hayatlarında da gerçekleşmesini dört gözle bekliyorlardı.Güzel oyuncu, 2018 yılının ilk aylarından beri Adını Sen Koy dizisindeki başrol arkadaşı Erkan Meriç ile olan ilişkilerini duyurdular.

Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç ile birlikte başrolü paylaşacağı Bir Umut Yeter dizisiyle sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler