Ana SayfaKimdirSelehattin Paşalı Kimdir?

İlgili Postlar

Selehattin Paşalı Kimdir?

Ekranların yeni  simalarından biri olan Selahattin Paşalı, Kalp Atışı dizisinde gösterdiği performansı ile adından söz ettirdi. Şunda Bir Umut Yeter Dizisiyle sevenleriyle buluşmayı bekleyen Genç ve yetenekli oyuncu Selahattin Paşalı kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşındadır? Selahattin Paşalı Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Selahattin Paşalı Nereli? Selahattin Paşalı Kaç Yaşında? Selahattin Paşalı Hangi Burç?

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990 yılında  Bodrum Muğla’da dünyaya gelmiştir. 20 yaşında olan oyuncu  Kova burcudur.

Selahattin Paşalı Kimdir?

Sanatla alakalı  olan oyuncu aynı zamanda spritüelliğe de meraklıdır. İngilizcesi ileri derecede iyi olan oyuncu aynı zamanda basketbol, yüzme, masa tenisi, pilates gibi birçok branşta spor ilgilenmektedir.

Profesyonel anlamda basketbolla ilgilenen ve oynayan genç oyuncu 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü’ne transfer olmuş ve alt yapı boyunca basketbol takım kaptanlığı görevini üstlenmiştir.

Budapeşte’de Sanat Yönetimi bölümünü okuyan Paşalı, 2015 senesinde dâhil olduğu Craft Tiyatro’da iki sene oyunculuk eğitimleri almıştır.

2017 senesinin Şubat ayında Craft Tiyatro’nun 3 kadının hikâyesini anlatan “Yutmak” adındaki oyununun proje ekibinde yer almıştır.

Kariyerini başlangıcında olan ve henüz 27 yaşında olan genç oyuncunu kariyer hedefi tiyatro dalının en prestijli ödülü olan Afife Jale ödülünü almak ve yurt dışında bir ödül töreninde ülkesini temsil etmek olduğunu belirtmiştir. Yıllar içinde ürettikleriyle saygın bir sanat adamı olmak ve geniş kitlelere hitap etmek en büyük hayalidir.

Selahattin Paşalı, Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisiyle televizyon dünyasına büyük bir adım atmıştır. Dizide Doktor Alp’e hayat vermiş ve çok sevilen Paşalı, performansıyla göz doldurmuştur.

Selahattin Paşalı, Eylülde  KanalD, de yayın hayatına başlayan, 2018 yapımı  Bir Umut Yeter dizisinin Arda Özkan adındaki karakteri olarak karşımıza çıkacaktır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler