Ana SayfaKimdirYağmur Özbasmacı Mermer Kimdir?

İlgili Postlar

Yağmur Özbasmacı Mermer Kimdir?

Pek çok projede ekran karşısına çıkan ve çok fazla tanınmayan Yağmur Özbasmacı Mermer kimdir?

1987 yılında Ankara’da doğan Yağmur Özbasmacı Mermer, tiyatro üzerine eğitim aldı. Eğitimini de Ankara’da tamamlayan ünlü isim, daha sonrasında tiyatroyla yakından ilgilenerek bu alana yöneldi. Kısa süre içerisinde televizyon projelerinden de teklifler almaya başlayan Yağmur Özbasmacı Mermer için televizyon dünyası da böylece başlamış oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Yağmur Özbasmacı Mermer Kimdir, Hangi Projelerde Yer Aldı?

Yağmur Özbasmacı Mermer’in ilk projesi Beni Affet dizisi oldu. Bu dizi ile birlikte ilk defa televizyonda yer alan oyuncu, böylece tanındı. Beni Affet dizisinde uzun yıllar yer alarak iyi bir performans sergileyen Yağmur Özbasmacı Mermer, böylece farklı projelerde de yer almaya başladı.

Oyuncunu 2017 yılı itibari ile Kanal D’de yayınlanacak Tutsak adlı dizide yer alacağı açıklandı. Yağmur Özbasmacı Mermer için bu projede büyük bir önem taşıdığı gibi çok önemi isimlerle rol alacak olan ünlü isim, böylece daha iddialı dizilere geçiş yapabilmek adına da büyük bir şansa sahip oldu. Oyuncunun ilk projesi sonrasında yer aldığı diğer önemli yapımlar Esaretim Sensin oldu. Tutsak dizisi ise oyuncunun bugüne kadarki en önemli projelerinden birisi olacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler