Ana SayfaKimdirCeyda Kasabalı Kimdir?

İlgili Postlar

Ceyda Kasabalı Kimdir?

Ekranların yeni tanınan isimlerinden birisi olan Ceyda Kasabalı kimdir?

[irp]

3 Ocak 1987 yılında doğan ve oyunculuk kariyerinin başında olan Ceyda Kasabalı, Kocaeli. Burada uzun bir süre kaldıktan sonra eğitimini alarak projeler için farklı bölgelere giden oyuncu, eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Sahne Tasarımı okuyan ve buradan mezun olan Ceyda Kasabalı güzel oyuncu, oyuncu olma hayalini gerçekleştirebilmek adına özel pek çok farklı ders aldı. Oyunculuk ve modern dans gibi eğitimler sayesinde kendini bu alanda geliştiren oyuncu, özel tiyatrolarda hem oyuncu hem de koreograf olarak yer almaktadır.


Bugün Doğan Ünlüler

Ceyda Kasabalı Kimdir, İlk Projesi Ne?

Oyuncunun ilk projesi 2011 yılında oldu. Babam Sağolsun adlı yapımda yer alan oyuncu, bu projede Tuğba karakterini canlandırdı. Sonrasında ise 2014 yılında Yılanların Öcü ve 2016 yılınca Yunus Emre dizisi oyuncunun yer aldığı önemli projeler oldu. Oyuncu yer aldığı projelerdeki iyi performansı sayesinde Yılın En İyi Çıkış Yapan Bayan Oyuncu ödülü gibi ödülleri de almayı başardı.

Oyuncunun yer alacağı son proje ise 2017 yılında Tutsak olacak. Eylül ayı itibari ile oyuncu yeni diziyle ekranlarda yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler