Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal’ın Ekrana Dönme İhtimali Arap Saçına Döndü!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’ın Ekrana Dönme İhtimali Arap Saçına Döndü!

İzdivaç programlarının sona ermesinden sonra Esra Erol, Seda Sayan gibi isimler yoluna devam ederken Zuhal Topal, kendisine bir format bulamaması nedeniyle ekranda yer alamamıştı.

Zuhal Topal, geçtiğimiz sezonda diğer iki izdivaç programının sunucusu olan Esra Erol ve Seda Sayan’la tartışmalar yaşamıştı. Ünlü sunucu evlilik programı öncesinde sosyal olayları içeren program da yaptığını ancak izlenmediğini savunmuştu.

Zuhal Topalın Eşi Koray Saygıner Vatandaşlıktan Çıkarıldı!

Başka Bir Formatla Ekrana Dönecekti

Başka formatlarda yaptığı programlar izlenmediği için evlilik programına yöneldiğini söyleyen Zuhal Topal, bu sezon yeni bir formatla Star TV’de olacağı iddia edilmişti. Star Tv ile de görüşen RTÜK yetkilileri yeni sezonda Zuhal Topal’ın yine Star Tv’de olacağı haberini aldı.

Zuhal Topal’ın bu sezonda evlenemeyen ancak birbirini seven gençlerin hikayesini anlatacağı bir program yapacağı bile iddia edilmişti. Aileleri ve maddi sorunları nedeniyle evlenemeyen gençlere Topal’la ekibi yardımcı olacaktı. Ancak Zuhal Topal’i bu sezon ekranlarda göremedik.

Geçtiğimiz sezonda en çok izlenen programlardan birisini yapan Zuhal Topal’ın önümüzdeki sezon ekrana dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu.

Konuyla ilgili Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar, durumun nasıl bir çıkmazda olduğunu şöyle anlatıyor:

“Zuhal Topal ekrana dönüyor mu?”

Zuhal Topal, geçtiğimiz sezon sona eren izdivaç programlarının ekrandan düşen tek ismi olmuştu. Diğer isimler farklı formatlarla yollarında yürümeye devam ettiler…

Yıl içinde Zuhal Topal’ın çeşitli kanallarda tekrar kuşak programına başlayacağı duyurulmuştu. Ama bir şekilde olmadı…Peki, son olarak el sıkıştığı söylenen FOX ekranında yakın gelecekte bir şey yapacak mı? Vallahi işin Zuhal kanadından da kanal kanadından da pek bir ses yok.

Teoride bir el sıkışmışlık söz konusu ama… Sanırım iki taraf da uygun bir format arıyor. Bulurlarsa Zuhal Topal yine ekranda. Yok bulunmazsa bu iş yılan hikayesine döner!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler