Ana SayfaDizilerTürk Malı Dizisinin Cezasını Çukur Çekecek!

İlgili Postlar

Türk Malı Dizisinin Cezasını Çukur Çekecek!

Çukur dizisi geçtiğimiz günlerde RTÜK cezası ile gündeme geldi. Çukur dizisi gelecek haftaki bölümü ekrana gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Çukur dizisinin ceza ile olan ayrıntıları haberimizde…

Türk Malı Dizisinin Cezasını Çukur Çekecek!

Yazar Sevilay Yılman, Çukur dizisi hakkında olan kararı şöyle anlattı, “Çukur’suz geçirecekmişiz yani önümüzdeki haftayı. Ve bunun nedeni de Radyo Televizyon Üst Kurulu! Neden peki? Çünkü efendim, saygıdeğer RTÜK üyeleri, Show TV’de 2011 yılında yayınlanan ‘Türk Malı’ adlı diziyle ilgili verdiği durdurma cezasını o akşam yani tam da Çukur’un yayında olacağı saatlerde uygulamaya karar vermiş.

Duyunca elim ayağım buz kesti, delirdim inanın. Hani verilen ceza Çukur ile ilgili olsa diyeceğim ki: ‘Tühhh!’ Ama yok! Ve olmadığı gibi tuhaf olan bu ceza bambaşka bir dizi ile ilgili ve 7 yıl önceye ait bir ceza. Ve daha da tuhaf olan şu; o tarihlerde alınan bu karara karşı Show TV mahkemeye müracaat etmiş ve yürütmeyi durdurma kararı almış.

Dava önce Show TV’nin lehine sonuçlanmış, daha sonra ise Danıştay tarafından karar bozulmuş ve dava reddedilmiş. Ancak söz konusu davanın daha karar düzeltme aşaması sürerken nasıl bir yerden ateş aldıysa RTÜK, alelacele haftaya, tam da finalinin olacağı günde Çukur’un yayın saatinde uygulamaya karar vermiş.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler