Ana SayfaKimdirEbru Destan Kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Destan Kimdir?

Model, manken ve oyuncu olarak tanınan Ebru Destan kimdir?

24 Eylül 1977 yılında doğan Ebru Destan, İzmir doğumlu. Doğduğu kente farklı bir bağı olan ve sık sık burada vakit geçirmeyi seven ünlü isim, ilk olarak manken olarak tanındı. Çok yönlü bir kişiliği olması, farklı mesleklerde yer almasını sağlarken, mankenlik sonrasında model için şarkıcılık dönemi başladı. İlk albüm projesini mankenlikten sonra 2005 yılında piyasaya sunan Ebru Destan, böylece müzik sektöründe de yer almaya başladı. Şarkıcının ilk albümü ise Sözümü Yemedim oldu.
Bugün Doğan Ünlüler

Ebru Destan Kimdir, İlk Hangi Projede Yer Aldı?

Ebru Destan’ın ilk oyunculuk dönemi ise 200 yılında oldu. Kandemir Konduk tarafından yazılan ve Tunç Başaran tarafından yönetilen Abuzer Kadayıf adlı iddialı filmde yer alan oyuncu, böylece sinemada da yer alarak bu alanda başarılı olduğunu gösterdi. Sinema filminde oyuncunun birlikte çalıştığı en önemli isimler ise Metin Akpınar, Talat Bulut, Sibel Turnagöl’dü. Ebru Destan’ın televizyonlarda tanınması ise Yahşi Cazibe ile oldu. 2010 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Yahşi Cazibe, sezonlar boyunca ekranlarda kalırken Ebru Destan’ın da dizilerde nasıl bir performans göstereceğini ortaya koydu.

Oyuncunun ön plana çıktığı diğer bir yapım ise Survivor oldu. 2011 yılında ekranlara gelen yarışmada ünlüler grubunda yer alan Ebru Destan, o dönem çok popüler olan; Asena Onur Çakmak, Derya Büyükuncu, Ebru Destan, Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Zeynep Tunuslu ile aynı takımda yer aldı.

Ebru Destan Evlilikleri

Ünlü ismin 2011 yılında tek evliliği oldu ve Mete Okay İnan ile hayatını birleştirdi. 2016 yılına kadar devam eden ilişki, Aralık ayı itibari ile sonlandı. Oyuncunun bu evliliğinden iki çocuğu var.

Oyuncunun piyasaya çıkan albümleri ise şöyle;

2005- Sözümü Yemedim

2007- Ayrılık Soğuk İklim

2008- 3 Vakte Kadar

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler