Ana SayfaÜnlülerGökhan Kırdar öldü mü? Son dakika bilgisi geldi!

İlgili Postlar

Gökhan Kırdar öldü mü? Son dakika bilgisi geldi!

Ağzından kan gelince apar topar hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Gökhan Kırdar’dan haber geldi. Usta sanatçı öldü mü? Herkesin merakla beklediği o haber sonunda geldi. Detaylar haberimizde…

Fenalaşan Gökhan Kırdar Yoğun Bakıma Kaldırıldı Son Dakika!

Gökhan Kırdar’dan kötü haber

Yerine Sevemem ve Kurtlar Vadisi dizi müzikleri ile hayatımızda büyük bir yer edinen usta sanatçı Gökhan Kırdar’dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü evine fenalaşan sanatçı Gökhan Kırdar’ın ağzından kanlar gelmeye başladı. Göğsünde de şiddetli ağrı hisseden Gökhan Kırdar, apar topar Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gökhan Kırdar kimdir?

Gökhan Kırdar’a ne oldu?

Kaldırıldığı Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Gökhan Kırdar, iki gündür burada tedavi ediliyordu. Gökhan Kırdar’ın basından sır gibi saklanan durumu, bugün sabah saatlerinde ortaya çıktı. Sevenleri, usta sanatçı için sağlık duaları etmeye başladı.

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumu nasıl?

Yoğun bakımda iki gün tedavi edilen Gökhan Kırdar’dan müjdeli haber geldi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Kırdar’ın, yoğun bakımdan çıktığı ve normal odada tedavisine devam edildiği bilginine ulaşıldı. Gökhan Kırdar’ın akciğerlerinde oluşan kanamanın durdurulduğu ve salık durumunun her geçen an iyiye gittiği öğrenildi.

Gökhan Kırdar ne zaman taburcu olacak?

Gökhan Kırdar’ın eşi Aylin Beyazlı Kırdar, usta sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Kırdar, “Akciğer kanamasıyla geldik. Yoğun bakıma alındı. Doktorlar kanamayı durdurdu.3 gün yoğun bakımda kaldı. Şuan çok iyi durumda, yarın taburcu olacak.” diye konuştu.

Kötü haber ile sevenlerini korkutan usta sanatçı Gökhan Kırdar, iyi haber ile sevenlerini mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler