Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Evlilik Sorularına Yanıt Geldi

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Evlilik Sorularına Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Aslı Enver ve Murat Boz evliliği çok konuşuldu. Soruların ardı arkası kesilmeyince, Murat Boz’dan Evlilik Sorularına Yanıt Geldi.

Acun Ilıcalı Ağzından Kaçırmıştı

Geçtiğimiz günlerde yapılan Survivor birleşme partisine Murat Boz, Ilıcalı’yı kırmayıp konuk sanatçı olarak katılmıştı. Onca yolu gelen arkadaşına teşekkür ederken, “Murat Boz’a çok teşekkür ediyoruz, dünyanın bir ucuna yine sağolsun bizim için geldi. Her zaman beraberiz yıllardır. İnşallah ben de onun düğününe gideceğim, dünyanın bir ucuna.” cümlesini kurmuştu. İkiliyi yakından tanıyan Acun Ilıcalı’nın bu sözleri ikilinin yakın zamanda evleneceğini düşündürmüştü.

Murat Boz alyans taktı! Evleniyor mu?

Nikah Tarihi Belli Oldu Mu?

İlişkilerine bir küs, bir barışık devam eden çift bir daha ayrılmak istemediklerini yeniden barıştıklarında dillendirmişti. Acun Ilıcalı’nın açıklamasından sonra ise Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin nikah tarihinin 10 Mayıs olduğu söylendi. Özel hayatları hakkında konuşmama kararı alan çift bu haberle sessizliğini bozdu.

Aslı Enver Kimdir?

Murat Boz’dan Evlilik Sorularına Yanıt Geldi

Murat Boz geçtiğimiz günlerde bir hastaneye rutin kontrol için gitmiş ve 45 dakika içeride kalmıştı. Nikah protokollerinde yer alan tahlilleri yaptırdığı düşünülen şarkıcı basının sorularını yanıtlamamıştı. Ardından nikah tarihlerinin 10 Mayıs olduğu hakkında çıkan haberlere ise Boz’dan “Benim neden haberim yok?” sorusuyla yanıt geldi. Murat Boz nikah tarihlerinin 10 Mayıs olduğu iddiasını yanıtlasa da, ikili hala evlilik arifesinde olup, olmadıkları hakkında net bir açıklama yapmadı.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler