Ana SayfaÜnlülerMurat Boz alyans taktı! Evleniyor mu?

İlgili Postlar

Murat Boz alyans taktı! Evleniyor mu?

Murat Boz alyans taktı! Aslı Enver ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündeminde ses getiren yakışıklı şarkıcı Murat Boz, evleniyor mu? Murat Boz, alyans taktı. Murat Boz, kiminle evleniyor? Detaylar haberimizde…

Murat Boz ve Aslı Enver hakkında bomba iddia: Artık önemsemiyor!

Murat Boz alyans taktı

Sahnelerin efsane sesi ünlü şarkıcı Murat Boz, alyans taktı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda parmağında alyans olduğu görülen Murat Boz, şoke etti. Murat Boz’un alyans taktığının görülmesi, akıllara Aslı Enver’i getirdi.

Murat Boz kimdir?

Murat Boz alyans
Murat Boz alyans

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı

Murat Boz ve Aslı Enver, iki buçuk yıl boyunca unutulmaz bir aşk yaşadılar. Aşkları kadar, ayrılıkları da çok konuşuldu. Aslı Enver ve Murat Boz’un ayrılık haberinin ardından  birçok iddia ortaya atıldı. Gündemin en çok ses getiren iddiası, Aslı Enver’in Murat Boz ile birlikte yaşadıkları evde ettikleri kavganın etkisi ile sinir krizi geçirdiği, Murat Boz’un, Enver’in sakinleşmemesi ile kendisini odaya kilitlediği oldu. Ancak, ne Aslı Enver’den, ne de Murat Boz’dan konu ve iddialar hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz ve Aslı Enver evleniyor mu?

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, bir süredir barışma turlarında oldukları iddiaları ile gündeme geliyordu. Murat Boz’un, Aslı Enver’e evlilik teklifi ettiği, Enver’in düşünme aşamasında olduğu ve teklife sıcak baktığı iddia edilmişti. Ancak, Murat Boz iddiaları yalanlamış, evlilik düşünmediğini söylemişti. Murat Boz’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda alyans taktığı görülünce akla bu iddialar geldi. Murat Boz ve Aslı Enver’in barışmış olabilecekleri ve evlilik yolunda ilerliyor olabilecekleri akla geldi.

Murat Boz, evleniyor mu? Murat Boz, alyans taktı. Murat Boz, kiminle evleniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler