Ana SayfaDedikoduDeniz Seki'nin Yüzü Tanınmayacak Hale Geldi!

İlgili Postlar

Deniz Seki’nin Yüzü Tanınmayacak Hale Geldi!

Yaşadığı zor dönemleri yavaş yavaş geride bırakan başarılı şarkıcı Deniz Seki’nin yüzü tanınmayacak hale geldi. Hayranları şok geçirdi!

Kredi Çekme Kararı Almıştı

Albümünde beklediği başarıyı yakalayamayan güzel şarkıcı Deniz Seki’nin tüm borçlarını kapatmak ve yavaş yavaş ödeyebilmek için, Bebek’te ki bir banka şubesine kredi başvurusunda bulunduğu söylenmişti. Ancak bu iddialar konusunda Deniz Seki’den herhangi bir açıklama gelmemişti.

Deniz Seki: Yaşadıklarımı Başkası Yaşasaydı İntihar Ederdi!

Bodrum’a Yerleşme Kararı Aldı

Zor günleri atlatan Deniz Seki, bundan sonra hayatını daha sakin geçirmek istiyor. İstanbul havasından uzaklaşarak deniz havasına kaçan Seki’nin Bodrum’da bir villa kiraladığı öğrenilmişti. Sadece konser ve etkinlikler için İstanbul’a gelecek olan ünlü şarkıcı, buradaki işlerini bitirir bitirmez Bodrum’a gideceği ve orada yaşayacağı ortaya çıkmıştı. Yeni projeleri için de Bodrum’da çalışacak olan Seki, İskender Paydaş‘ın bodrumdaki stüdyosunu kullanacak.

İskender Paydaş Kimdir?

Deniz Seki’nin Yüzü Tanınmayacak Hale Geldi!

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün sosyal medya da paylaştığı bir fotoğrafla tüm dikkatleri üzerine çekti. Fotoğraftaki yüz Deniz Seki‘yi andırsa da o değilmiş gibi duruyordu. Yakın zamanda kilo veren başarılı şarkıcının, bu fotoğraf üzerine estetik yaptırdığı iddiaları gündeme geldi. Dudakları normalden daha dolgun olarak görünen ve ayrıca yüzünün kemikli hattıyla, elmacık kemikleri de bariz bir şekilde ortaya çıkan Deniz Seki’nin ciddi bir estetik operasyondan geçerek imajını yenilediği söyleniyor.

Deniz Seki Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler