Ana SayfaDedikoduMelisa Aslı Pamuk'tan Aşk İddiaları Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Melisa Aslı Pamuk’tan Aşk İddiaları Hakkında Açıklamalar

Son dönemlerde hakkındaki iddialarla gündeme gelen ve geçtiğimiz gün bir davete katılan Melisa Aslı Pamuk’tan aşk iddiaları hakkında açıklamalar geldi.

Dost Olarak Kaldılar

Melisa Aslı Pamuk ve Tolga Sala geçtiğimiz ay 10 yıllık ilişkilerini bitirme kararı almışlardı. Neden ayrıldıkları hakkında herhangi bir açıklama yapmayan sadece dost olarak kalacaklarını söylemişti. Tolga Sala konu hakkında ” “10 yıllık beraberliğimize karşılıklı saygı çerçevesinde nokta koyduk.” açıklamasını yaparak ikili arasında bir gerginlik yaşanmadığının altını çizmişti.

Melisa Aslı Pamuk’un Bilinmeyen Yüzü

Yeni Aşk Erken Kapıyı Çaldı

Tolga Sala ile 10 senelik ilişkisine noktayı yeni koyan Melisa Aslı Pamuk’un, Beşiktaş takımının futbolcusu Oğuzhan Özkayup’la yeni bir ilişkiye adım attıkları söylentileri ortaya çıkmıştı. İddialara göre ikili, sık sık bir araya geliyordu. Akşamları Yeniköy’de bir restoranda sürekli baş başa yemek yedikleri iddia edilen ikili konu hakkında bir açıklama yapmamıştı.

Tolga Sala Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk’tan Aşk İddiaları Hakkında Açıklamalar

Katıldığı davette basın tarafından soru yağmuruna tutulan Melisa Aslı Pamuk, Oğuzhan Özykayup ile haklarında çıkan ilişki iddialarını yalanlamadı. Konuyla ilgili sadece “Özel hayatımla ilgili soruları yanıtlamıyorum.” diyen Aslı Pamuk, ilişkinin varlığının da kapısını açık bırakmıştı. Görüntülenmekten çekinmeyen ikilinin henüz ilişkilerinin başarında oldukları için net bir açıklama yapmadıkları söyleniyor.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler