Ana SayfaDedikoduMelisa Aslı Pamuk'un Bilinmeyen Yüzü

İlgili Postlar

Melisa Aslı Pamuk’un Bilinmeyen Yüzü

Çarpışma dizisinin güzel oyuncusu Melisa Aslı Pamuk’un bilinmeyen bir yüzü varmış. Ünlü oyuncu hakkında hayranlarını şaşırtan gerçekler.

Başarılı Yükseliş

Eski Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk bu sene yayınlanan “Çarpışma” dizisinde ekran karşısına geçmişti. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan dizide sergilemiş olduğu performansla adından övgüyle bahsettiren güzel oyuncunun çok geçmeden yeni proje teklifleri de aldığından bahsediliyor. “Çarpışma”da ki rolü nedeniyle şuan da projeleri reddeden güzel oyuncunun kariyerine başlamadan önceki dönemi hakkında ilginç bilgiler ortaya çıktı.

Türkiye Güzelinin Tehdit Davası Yargıtay’dan Döndü!

“Aşk bitti. Ama Arkadaşız.”

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk geçtiğimiz haftalarda on senelik ilişkisini bitirmişti. Ayrıkları sevenlerini şaşırtsa da çift neden ayrıldıkları konusuna bir açıklama getirmedi. Aslı Pamuk konu hakkında “Aşk bitti, ama arkadaşız.” yorumunu yapmıştı. Geçtiğimiz gün ise futbolcu Oğuzhan Özyakup ile görüntülenmişlerdi. İkilinin yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğu iddialarının gerçek olup olmadığı yakın zamanda ortaya çıkacak gibi dursa da, uzun süren ilişkisini yeni bitiren Melisa Aslı Pamuk bu konuda tepkileri de üzerine topladı.

Tolga Sala Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk’un Bilinmeyen Yüzü

Çarpışmanın güzel ve yetenekli oyuncusu hakkında bugün ilginç gerçekler sosyal medyada olay yarattı. Melisa Aslı Pamuk, Adnan Oktar’ın programına katılan isimler arasındaymış. “Hollanda’dan geldiğimde bunlar benim peşime takıldı, konuk ettiler. Çok tesadüf gelişti her şey.” açıklamasında bulunan oyuncu o dönemlerde kimseyi tanımadığını söylüyor. Hatta programda nerede ve neyin içinde olduğunu sorgulayınca programdan kovulduğunu açıklayan oyuncu o sıralarda doğru bir yerde olmadığını anladığını söylüyor.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler