Ana SayfaDedikoduBeren Saat Kendini Detoksa Alıyor!

İlgili Postlar

Beren Saat Kendini Detoksa Alıyor!

Beren Saat yeni projesiyle hayranlarını sevindirmişti. Önümüzdeki sezonlarda ekranlara gelmesi beklenen güzel oyuncu Beren Saat kendini dektosa alıyor.

İddiaların Ardı Arkası Kesilmiyor

Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliği hakkında ortaya atılan birçok iddia var. Geçtiğimiz aylarda çift hakkında boşanma söylentileri oldukça güçlenmişti. Bir süre bu yorumlara herhangi bir yanıt vermeyen çift en sonunda bu haberin yalan olduğunu açıklayarak hayranlarının içine su serpti. Ancak geçen gün Beren Saat’in sosyal medya paylaşımı ikili arasında bir gerginlik mi yaşanıyor sorusunu akıllara düşürdü. Frida Kahlo’nun fotoğrafını paylaşarak “Acıyı bahara dönüştürmeye çalışalım” açıklamasını yazan Saat mesaj veriyor yorumları gelince Beren Saat bu fotoğrafı kaldırmıştı.

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e Çifte Jest!

“Aşılamayacak Problemler Yoktur”

Çiftin uzun bir süre ayrı kaldıkları iddiaları üzerine boşanma haberi yayılınca Kenan Doğlu konu ile ilgili olarak “Aşılamayacak problemler yoktur.” açıklamasında bulunmuştu. Ayrı evde yaşadıkları iddialar ve boşanma tarihi aldıklarına dair haberlerin gündeme gelmesi üzerine ise Kenan Doğulu “Ne boşanması, aramızda hiçbir problem yok. Bu tür dedikodulara da zaten alışkınız. Benim bunu belki yirminci duyuşumdur.” açıklamasıyla olaya açıklık getirmişti.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat Kendini Detoksa Alıyor!

Netflix’te yayınlanacak olan dizide Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun,  Civan Canova gibi isimlerle birlikte ekran karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu, projenin çekimleri başlamadan fiziğine dikkat etmek için detoksa girme kararı aldı. Sağlıklı beslenmeyi sevdiğini söyleyen Beren Saat her zaman gittiği sağlıklı beslenme dükkanından detoks içecekleri satın almış.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler