Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Beren Saat'e Çifte Jest!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e Çifte Jest!

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e çifte jest! Bir süredir haklarında çıkan boşanacaklarına dair iddiaların ardından Kenan Doğulu ve Beren Saat cephesinden güzel haberler gelmeye başladı. Aralarının kötü olduğu ve boşanma tarihi aldıkları medyada konuşulurken ünlü sanatçı Kenan Doğulu, eşine iki jest birden yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Seren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı!

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e çifte jest!

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e çifte jest! Ünlü sanatçı Kenan Doğulu ile 2014 yılında nikah masasına oturan başarılı oyuncu Beren Saat, doğum günü olan 26 Şubat’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Trafik kazası sonucu vefat eden eski sevgilisine ithafen yaptığı doğum günü paylaşımı ünlü oyuncunun evliliğinde kriz yaşandığının sinyalini verirken, daha sonra eşi Kenan Doğulu ile olan tüm fotoğrafları silmesi iddiaları kuvvetlendirmişti.

2019’un ilk aylarına damgasını vuran haberlerin ardından ünlü çift hakkında boşanma davalarının tarihi bile medyada yer alırken, Beren Saat geçtiğimiz günlerde boşanma haberleri ile ilgili olarak “Doğru değil, öyle birşey yok” ifadesini kullandı.

Boşanacakları iddia edilen Beren Saat - Kenan Doğulu çiftinden güzel haberler gelmeye başladı.
Boşanacakları iddia edilen Beren Saat – Kenan Doğulu çiftinden güzel haberler gelmeye başladı.

Kenan Doğulu kimdir?

Yeni dizi öncesi reklam mı yaptı?

Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliklerinde yaşadıkları krizin ardından çiftin cephesinden yeni haberler gelmeye başladı.

Atiye dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan güzel oyuncu hakkında çıkan haberlerin reklam çalışması olduğunun yazıldığı dönemde sürpriz bir haber geldi.  Kenan Doğulu’nun da eşiyle birlikte olmak için çekimlerin yapılacağı Şanlıurfa’ya gideceği haberleri ünlü çiftin hayranlarını oldukça sevindirdi.

Kenan Doğulu ile Beren Saat cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor

Usta magazin gazetecisi Bilal Özcan ise ünlü çift hakkında yepyeni bir iddia da bulundu.

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu’nun çok sevdiği eşine çifte jest yaptığını iddia eden Bilal Özcan, doğaya düşkünlüğü ile bilinen eşi Beren Saat’e son model yeni nesil Hybrid bir araba ettiğini yazdı. Daha önce de Beren Saat’e birçok şarkı yazdığı bilinen Kenan Doğulu’nun bir diğer jestinin ise oyuncu eşine ithafen yeni bir aşk şarkısı bestelediği iddialar arasında yer aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler