Ana SayfaÜnlülerOsman Yağmurdereli'nin Tüm Anıları Çalındı

İlgili Postlar

Osman Yağmurdereli’nin Tüm Anıları Çalındı

Osman Yağmurdereli’nin tüm anıları çalındı. 2008 yılında hayata gözlerini yuman ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, hırsızlık şoku ile derinden sarsıldı. Azeri asıllı yardımcısı tarafından ilaçla uyutularak soyguna uğradığın söyleyen Esin Yağmurdereli, tüm anne babaları da dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 25 – 31 Mart 2019

Osman Yağmurdereli’nin tüm anıları çalındı

Osman Yağmurdereli’nin tüm anıları çalındı. 2008 yılında tadavi gördüğü kalın bağırsak kanseri yüzünden hayatını kaybeden ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli, tüm sanat dünyasını yasa boğmuştu.

Kurduğu Yağmur Ajans adındaki film yapım şirketiyle dönemin en önemli dizi ve filmlerine yapımcılık yapan Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli, yaşadığı hırsızlık şoku ile derinden sarsıldı.

Köpeği ile birlikte yalnız yaşayan Esin Yağmurdereli, Azeri asıllı yardımcısının kendisini ilaçla uyutarak 11 sene önce vefat eden Osman Yağmurdereli’ye ait tüm anılarını çaldığını söyledi.

Kısa bir süre önce yardımcı bulmak için bir şirket ile anlaşan Esin Yağmurdereli, şirketin kendisine gönderdiği bakıcı ile çalışmaya başladı.

Sadece 3 gün evinde çalıştıktan sonra Azeri asıllı bakıcı tarafından çayına ilaç katarak uyutulduğunu söyleyen Esin Yağmurdereli, bu sırada yardımcı kadının evde bulunan ziynet eşyalarını, gümüş takımlarını ve merhum yapımcıya ait tüm özel eşyaları alarak kayıplara karıştı.

Olayın peşini bırakmayan Esin Yağmurdereli, şirketin gönderdiği yardımcının ülkesi Azerbaycan’a döndüğünü öğrenerek harekete geçti.

Hem ülkemizdeki hem de Azerbaycan’daki tüm yetkilileri devreye soktuğunu ifade eden Yağmurdereli, yaşadığı şokun ardından bir açıklama yaparak tüm anne ve babaları uyardı.

Esin Yağmurdereli, merhum eşi Osman Yağmurdereli'nin tüm özel eşyalarının çalınmasıyla derinden sarsıldı.
Esin Yağmurdereli, merhum eşi Osman Yağmurdereli’nin tüm özel eşyalarının çalınmasıyla derinden sarsıldı.

Osman Yağmurdereli Kimdir?

Mutlaka bu dünyada cezasını çeker, görürüz

Yardımcı için bakıcı hizmeti veren bir şirket ile çalıştığını ifade eden ünlü yapımcının eşi, en büyük eksikliğin şirketlerde olduğunu söyleyerek şöyle dedi:

“Yalnız yaşadığım ve köpeğim olduğu için bakıcı şirketinden bir talebim oldu, onlar da birini gönderdi. Zaten 3 gün evde kaldı. Sonrasında bu olay yaşandı. Buradaki en büyük eksiklik bakıcı şirketlerinde. Ne araştırıyorlar ne de referans veriyorlar. Ben o kişiyi Allah’a havale ediyorum. Mutlaka bu dünyada cezasını çeker, görürüz. Ülkesi Azerbaycan’a gitmiş.

Ben Azerbaycan’daki üst düzey isimlerle görüşüyorum. Orada gerekli cezayı alması için çalışacağım. Anne babalar da çocuk bakıcılarına dikkat etsinler. İyi araştırsınlar.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler