Ana SayfaDedikoduİpek Tanrıyar Sosyal Medyada Olay Yarattı!

İlgili Postlar

İpek Tanrıyar Sosyal Medyada Olay Yarattı!

Dünya evine girmeye hazırlanan İpek Tanrıyar geçtiğimiz gün bir eğlence düzenlemişti. Eğlenceden paylaşımlar yapan İpek Tanrıyar sosyal medyada olay yarattı!

Evlilik Teklifi Beklemediği Anda Geldi

1 senedir bilikte olan Murat Evler ve İpek Tanrıyar çifti, ilişkilerini basından ve sevenlerinden saklamamışlardı. Mankenlikten, oyunculuğa geçen İpek Tanrıyar son zamanlarda tiyatrolarda sahne almaya başlamıştı ki hayatının en büyük sürprizini sahne üzerinde yaşadı. Murat Evler, İpek Tanrıyar’ın Bilecik turnesinde sahneye çıkarak sevgilisine evlenme teklifi etti. Mutluluktan göz yaşlarını tutamayan Tanrıyar bu olay Evler’i teklifini kabul etti ve ilişkileri bir adım daha ilerlemiş oldu.

Sahnede İpek Tanrıyar’a sürpriz evlilik teklifi

Kına Konsepti Tepki Yarattı

Murat Evler ile dünya evine girmeye hazırlanan İpek Tanrıyar geçtiğimiz günlerde alışık olmadığımız bir kına konspetiyle, kına gecesi düzenlemişti. Osmanlı konseptini seçen eski manken, kına gecesine beyaz atla giriş yapmıştı. Hoşgeldin Süleyman diyerek müstakbel eşinin eteğini öpen Tanrıyar, bu davranışıyla büyük tepki çekmişti. Kadının böyle bir konuma düşürülmemesi gerektiğini savunarak onu eleştirenlere ise “Ayrıca eşimin eteğini de öperim ayağına da öperim, bundan kime ne. Maalesef vizyonsuz insanlar bunu ciddiye alıp konuştular.” yanıtını verdi.

İpek Tanrıyar Sosyal Medyada Olay Yarattı!

28 Nisanda dünya evine girecek olan Tanrıyar arkadaşlarıyla eğlenmek için bir gelin hamamı organize etti. Sosyal medyada paylaşımları ise yine eleştiri yağmuruna tutuldu. Gelin hamamına zenne çağırarak dans eden  İpek Tanrıyar‘a hayranlarından beklenmedik tepkiler geldi. Tanrıyar ise bu yorumlara kulak asmama kararı aldı.

İpek Tanrıyar Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler