Ana SayfaÜnlülerSahnede İpek Tanrıyar'a sürpriz evlilik teklifi

İlgili Postlar

Sahnede İpek Tanrıyar’a sürpriz evlilik teklifi

Bilecik Belediyesi ‘nin bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen ‘Olgun Portakal’ oyunu sahnelendikten sonra , ünlü oyuncu  ve manken İpek Tanrıyar’a sevgilisi Murat Evler tarafından festival katılımcıları önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

İpek Tanrıyar kimdir?

İpek Tanrıyar’a Sahnede sürpriz evlilik teklifi!

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilecik Belediyesi tarafından 13’üncü düzenlenen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen ‘Olgun Portakal’ isimli tiyatro oyunu sahnelendikten sonra, Murat Evler, elinde çiçeklerle sahneye çıkarak tüm katılımcılar önünde , diz çökerek sevgilisi İpek Tanrıyar’a, kendi yazdığı şiiri  “Seninle Amazon’larda el ele dolaşmak, Nil Nehri’nde güneşin batışını seyretmek, tehlikelerine ve engellerine aldırmadan her türlü macerayı yaşamak istiyorum. Ama her şeyin ötesinde akıp giden bir şey var, zaman; zaman akıp gitmeden de asıl neyi istediğimi anlıyorum. Ne zaman nerede ve nasıl olursa olsun seninle olmak istiyorum. Benimle evlenir misin aşkım?” okuyarak evlenme teklif etti.

Aldığı evlenme teklifi karşısında gözyaşlarını tutamadı!

İpek Tanrıyar aldığı bu sürpriz evlenme teklifi karşısında çok duygulandı. Tanrıyar, sevgilisi Murat Evler’in evlenme teklifi yapacağını beklediğini ama nerede ve ne zaman yapacağını bilmediğini söyledi. İpek Tanrıyar,  “Sevgili Murat çok güzel bir sürpriz yaptı. Bekliyordum zaten ama nerede ve nasıl olacağını bilmiyordum. Bilecik Tiyatro Festivali’nde Olgun Portakal isimli oyunun sahnesinde oldu. Bütün ekip arkadaşlarımın haberi varmış ama ben sürprizlere çabuk uyanırım. Hiç benden kaçmaz yani. Bu sefer gerçekten vurdular ve gol attılar. Bilecik, Osmanlı Devletinin kurulduğu yer. Böyle özel bir yerde biz de yuva kurmaya adım attık ve ‘evet’ dedik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bilecik benim hayatımda artık unutulmayacak” diyerek duygularını ifade etti.

Tanrıyar’ın sevgilisi Murat Evler  evlilik teklifinden sonra şu açıklamada bulundu,”Nihayetinde bu evlilik teklifini yapanlardan birisi olduğum için ben de çok mutluyum. Ayrıca arkadaşlarımızın son derece nazik davranmaları ve bu güzelliği birlikte organize etmemizde yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Tekrar Bilecik’e, Belediye Başkanımız Nihat Can’a ve bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

İpek Tanrıyar kutsal topraklarda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler