Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMustafa Ceceli ve Sinan Akçıl Radyo D'de İtiraf Ettiler!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl Radyo D’de İtiraf Ettiler!

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli, düet şarkılarıyla Radyo D’de yayınlanan Sarı Şeker Sema’ya konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili sorulara cevaplamaya çalışan Sinan Akçıl, “Burcu Kıratlı’ ile ilgili sorulara nasıl cevap verdi? detaylar Haberimizde..

Selin İmer’den Mustafa Ceceli İçin Duygusal Paylaşım Geldi!

Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl’ı Bir Araya Geldi! “Şarkıyı Aslında Sinan Söyleyecekti” Dedi.

‘Anlarsın’ isimli şarkısını Sinan Akçıl’ın kendisine aranje yaptırmak istediğini açıklayan Mustafa Ceceli, şarkıyı çok beğendiği için sonradan düete çevrildiğini dile getirdi.

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’den Klip

Sinan Akçıl: Es Burcu Burcu

Mustafa Ceceli Kimdir?

“Düetler Devam Edecek”

Bu çalışmanın kendilerini çok memnun ettiğini vurgulayan ünlü ikili, Türkiye’nin de düeti çok sevdiğini ve bundan sonra da birlikte düet söylemeye devam edeceklerini hatta birlikte konserler verme gibi düşüncelerinin olduğunu açıkladı. anlattı.

Sinan Akçıl kimdir?

Sinan Akçıl: “Çok Özel Birine”

Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli’nin ‘Es’ adlı parçasını daha yeni yeni anladığını, çok sevdiğini ve bu şarkıyı çok özel birine göndermek istediğini söyledi. Yakışıklı popçu Sinan Akçıl, “Burcu Kıratlı ile birlikte misiniz?” sorusuna ise “Es Burcu Burcu, bu şarkı özel birine gitsin” cevabını vermekte yetindi.  Rumen şarkıcı Otilla ile birlikteyken “Türk kahvesi yapmayı bilmeyen kızla evlenmem” dediğini hatırlatan Sarı Şeker Sema’ya, “Şimdi çok güzel Türk kahveleri içiyorum” sözleriyle aşk yaşadığını Sarı Şeker Sema’da itiraf etmiş oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler