Ana SayfaÜnlülerSelin İmer'den Mustafa Ceceli İçin Duygusal Paylaşım Geldi!

İlgili Postlar

Selin İmer’den Mustafa Ceceli İçin Duygusal Paylaşım Geldi!

Sosyetik güzel Selin İmer, geçen yıl nikah masasına oturduğu eşi şarkıcı Mustafa Ceceli’nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladığı görüldü. Selin İmer’in bu duygusal paylaşımı neydi? detaylar Haberimizde..

Mustafa Ceceli’nin eşi ‘den şaşırtan bebek açıklaması

Selin İmer’den Mustafa Ceceli İçin Duygusal Paylaşım Geldi!

Sosyetenin tanınan isimleri arasında gelen Selin İmer, geçtiğimiz sene ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile temmuz ayında evlenmişti. Evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftten önceki gün, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım geldi.

Selin İmer Kimdir?

Selin İmer, Mustafa Ceceli İçin Şiir Paylaştı..

Selin İmer, eşi Mustafa Ceceli’nin yeni yaşını Beverly Hills’te geçirdikleri tatilde kutladı. Beverly Hills’te bir restoranda yemekteyken çekilen bir fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Selin İmer, eşi Mustafa Ceceli’nin doğum gününü bir şiirle kutladığı görüldü.

Mustafa Ceceli Kimdir?

“Aşk Birliktir”

Sosyetik güzel Selin İmer yaptığı paylaşıma, “Aşk birliktir. Aşk hiçliktir. Aşka düşen aşık bir hiçliğe erer ki, o hiçlik; hepliğin ta kendisidir” mesajını yazdı. Selin İmer’in bu paylaşımı, takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldığı gözlemlendi.

İşte Selin İmer’in Doğumgünü Paylaşımı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler