Ana SayfaÜnlülerTürkiye Güzeli Özlem Kaymaz, Ameliyata Alınmayan Oğlu İçin Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, Ameliyata Alınmayan Oğlu İçin Ateş Püskürdü!

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Oğlunun Ameliyatını İptal Eden Hastaneye Ateş Püskürdü. Hasta oğlunun ameliyeta alınmayan Özlem Kaymaz’ın veryansın açıklaması ve detayları Haberimizde..

Fikret Orman eski Türkiye güzeli ile aşk mı yaşıyor?

Özlem Kaymaz, Ameliyata Alınmayan Oğlu İçin Ateş Püskürdü!

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz oğlu Daniel’in ameliyatı için gittikleri Hollanda’daki hastahanedeki gördükleri muamele karşısında şok oldu. Ünlü güzel Özlem Kaymaz, hastahanenin yoğun bakımında yer kalmadığı için oğlunun ameliyatının iptal olmasına çok öfkelendi.

Ameliyat Öncesi Dua istemişti!

1992’de daha gençken Türkiye Güzeli olan Özlem Kaymaz, 16 yaşındaki Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel’in çene ameliyatı olması için önceki gün Hollanda’ya gittişti. Instagram takipçilerinden Hollandaya gitmeden ameliyat öncesi dua isteyen Özlem Kaymaz, hastanenin tutumu sonrasında hayal kırıklığına uğradı.

Ameliyat İptal Edilince Şoka Girdi!

Özlem Kaymaz, dün oğlu Daniel’in ameliyatının hastahane yoğun bakımda yer olmadığı için iptal edilince ateş püskürdü. Özlem Kaymaz, sosyal medya hesabından bunalımını Instagram takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi.

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz kimdir?

 “Komşunun Çimi Uzaktan Hep Yeşil Gözüküyor”

Sosyal medya hesabından sisteme karşı sitemini dile getiren Özlem Kaymaz “Komşunun çimi uzaktan hep yeşil gözüküyor,Hayretle izliyorum olan bitenleri’ sözleriyle açıklamasında şunları paylaştı;

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, tam 17 yıl önce Hollandalı Watze de Vries ile evlenip Amsterdam’a yerleşti. Üç çocuk sahibi Özlem Kaymaz’ın ikinci çocuğu Daniel, Nage sendromu ile dünyaya geldi ve 15 yılda sayısız ameliyat geçirmişti. Çok nadir görülen bu doğuştan gelen Nage sendromu hastalığı şimdiye kadarki vaka sayısı dünya üzerinde sadece 90. Başlıca belirtisi yüz,yanak ve çene bölgesinin yetersiz gelişmesi olarak nitelendirilen bu sendrom, hastalarda kafatası anomalisi ile birlikte ciddi nefes alma,yemek yeme ve konuşma zorlukları oluşturuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler