Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz'in, Estetik Olmamış Hali Görenleri Şoka Uğrattı!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’in, Estetik Olmamış Hali Görenleri Şoka Uğrattı!

2014 Elidor Miss Turkey ikinci güzeli seçilen başarılı model Dilan Çiçek Deniz’in eski hali görenlere ‘Bu resmen dolandırıcılık’ dedirtti. Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetiksiz hali haberimizde yeralıyor.

Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz’i Kucağına Alıp Aşağıya Sarkıttı

Dilan Çiçek Deniz’in, Estetiksiz Hali Şaşırttı!

Her zaman estetiğinin olmadığını belirten, 2014 Türkiye 2. güzeli oyuncu ve model Dilan Çiçek Deniz’i, sosyal medyaya düşen fotoğrafları açığa çıkarmış oldu. Burun ve dişlerindeki estetik, kaşlarına dövme, göğüslerine silikon yaptıran güzel oyuncunu, estetiksiz resimleri Instagram kullanıcıları tarafından defalarca paylaşıldı. 23 yaşındaki genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kısa zaman önce oyunculuğa el atmıştı. Çiçeği burnunda olan güzel oyuncu, hakkında çıkan estetik yaptırdığı haberlerininede karşı çıkıp doğrulamamıştı. Genç model, şu sıralar Çukur dizisinde ‘Sena’ karakterine hayat veriyor ve çok beğeniliyor.

Dilan Çiçek Deniz'in Eski Hali Dolandırıcılıktan Yargılanacak Cinsten

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz: “Hala Çok Sevdiğim, Çok Değer Verdiğim Biri.’

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda 1 yıldır aşk yaşadığı Oyuncu Furkan Andıç’tan ayrılmasıyla magazin gündemine oturmuştu. Ayrılık haberlerinin peşinden açıklama yapan Dilan Çiçek Deniz, “Anlaşamadık ve konuştuk zaten karşılıklı hallettik. Hala çok sevdiğim, çok değer verdiğim biri.”dedi. Devamında, ”Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Çok haber olsun da istemiyorum çünkü üzülmeyelim istiyorum. Ayrılık nedeni olarak her şey var…Konuştuk, bitirdik. Tekrar bir araya gelemeyiz.” şeklinde konuşmuştu.

Furkan Andıç Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz'in Eski Hali Dolandırıcılıktan Yargılanacak Cinsten

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler