Ana SayfaÜnlülerFurkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz'i Kucağına Alıp Aşağıya Sarkıttı

İlgili Postlar

Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz’i Kucağına Alıp Aşağıya Sarkıttı

Ünlü çift Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç‘ın spor salonundaki pozu sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve sevgili Furkan Andıç spor yaparken yaptıkları estetik hareketle sosyal medyanın gündemine oturdu. Takipçileri tarafından çok konuşulan estetik fotoğrafta ünlü oyuncu Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz’i kucağına alıp aşağıya sarkıttı ve bu kareyi Instagram hesabında hikaye olarak paylaştı.

Dilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi. Görenler şoke oldu!

Yeni sezon öncesi daha fit bir görünüme sahip olmak için spor salonunda çalışan ünlü çift Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç beraber spor yaparken üzerine çalıştıkları estetik pozu Furkan Andıç aktif kullandığı sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştı. Ünlü çiftin bu pozu sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu.

Dilan Çiçek Deniz, Victoria’s Secret Seçmelerindeki İlk Türk!

Dilan Çiçek Deniz’i Kucağına Alıp Aşağıya Sarkıttı

Yeni sezona fit olarak girmek için spor salonunda çalışan Furkan Andıç, spor salonunda oyuncu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz’i kucağına alıp aşağıya sarkıttı ve bu pozu Instagram hikayesinde paylaştı. Zor şartlarda olmasına rağmen ünlü oyuncu Furkan Andıç, şık bir poz vermeyi de es geçmedi. Ünlü çiftin takipçileri paylaşılan bu estetik fotoğrafa kendi sosyal medya hesaplarında hem olumlu ve hem de olumsuz pek çok yorumda bulundu.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz'i Kucağına Alıp Aşağıya Sarkıttı
Dilan Çiçek Deniz’i Kucağına Alıp Aşağıya Sarkıttı

Furkan Andıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler