Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz, Victoria's Secret Seçmelerindeki İlk Türk!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz, Victoria’s Secret Seçmelerindeki İlk Türk!

Ünlü dizi Çukur’un Sena’sı Dilan Çiçek Deniz, Victoria’s Secret seçmelerine katılan ilk Türk olarak tarihe geçti ve cast direktörü ile görüşmeye gitti. Detaylar Haberimizde..

Dilan Çiçek Deniz İle Furkan Andıç Çiftinden Deniz Keyfi…

Seçilirse Victoria’s Secret Defilesinde Çıkacak!

Geçdiğimiz yaz oyunculuk eğitimi için gittiği Los Angelas’ta dünyanın en büyük ve en popüler ajanslarından biri ile çalışmaya başlayan Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bu yaz da tekrar hem tatil hem iş görüşmeleri için gittiği yerde başvurduğu Victoria’s Secret seçmeleriyle ilgili surpriz gelişmeler yaşanıldığı öğrenildi. Dilan Çiçek Deniz, tüm dünyadan yüzlerce manken ve modelin katıldığı seçmelerden çok az kişi arasından New York’a davet edilerek Victoria’s Secret cast direktörü ile görüşmeye gitti.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir ?

Victoria’s Secret İçin İlk Türk Oldu!

Ajansın seçmeleri sırasında New York basınının yoğun ilgi gösterdiği Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bu görüşmenin hemen ardından yapılacak değerlendirme sonucunda olumlu sonuç olur ise tüm dünyada yılbaşı gecesi yayınlanan Victoria’s Secret Moda Şovu gösterisinde dünyaca ünlü modeller ile yürüyecek ilk Türk Victoria’s Secret meleği olacak. 2014 yılında Miss Universe Turkey seçildikten sonra modellik ve mankenlik yapmayan ve sadece oyunculuk kariyerine yoğunlaşan Dilan Çiçek Deniz, bu sayede seçmelere davet edilen ilk Türk oldu.

victoria secret melekleri ile ilgili görsel sonucu

“Çok önemli kişiler ile tanıştım”

HaberTürk’ün haberine göre Dilan Çiçek Deniz “Eğer defilede yer alma fırsatı yakalarsam yurtdışında oyunculuk kariyerime adım atmam için çok önemli bir şans olacak, bu yüzden çok heyecanlıyım. Çok önemli kişiler ile tanıştım” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler