Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi. Görenler şoke oldu!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi. Görenler şoke oldu!

Dilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi. Görenler şoke oldu! Geçtiğimiz günlerde Victoria’s Secret seçmelerine katıldığı haberleri ile gündeme gelen güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, seçmelerin ardından imajını değiştirdi. Yeni imajı ile sevenlerinin karşısına çıkan Deniz, şoke etti. Dilan Çiçek Deniz neden imajını değiştirdi? Dilan Çiçek Deniz’in yeni imajı beğenildi mi? Detaylar haberimizde…

Dilan Çiçek Deniz, Victoria’s Secret Seçmelerindeki İlk Türk!

Dilan Çiçek Deniz’in Victoria’s Secret heyecanı

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz yaz aylarında oyunculuk eğitimi için gittiği Los Angeles’ta dünyanın en büyük ve en önde gelen ajanslarından biri ile çalışmaya başlamıştı. Deniz, Victoria’s Secret seçmelerine katılmıştı. Dünya çapında yüzlerce modelin katıldığı seçmelerden çok az kişi arasına katılmayı başaran Dilan Çiçek Deniz için cast direktörü New York’a davet edilmişti. Dilan Çiçek Deniz, New York’ta Victoria’s Secret seçmelerine katılmıştı. Ancak, seçmelerin sonunda seçilememişti.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz’den Victoria’s Secret açıklaması

Dilan Çiçek Deniz, haberi sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile duyurmuştu: Geçen hafta ilk seçmeler neticesinde çok az kişinin davet edildiği cast direktörü görüşmesine davet edildim. Ajansıma yapılan açıklama “Benden çok etkilendikleri, çok pozitif bir enerji aldıkları ancak aktif modellik yapmadığım ve yurt dışı modellik deneyimim olmadığı için seneye tekrar değerlendirmeye alacakları ve seneye tekrar davet etmeyi düşündükleri olmuş”. Seçilseydim ilk ‘Türk Melek’ olarak yılbaşı defilesinde yer alacak ve kariyerim için yurt dışında önemli bir bilinirlik sağlayarak büyük bir adım atma fırsatı yakalamış olacaktım. Ancak bu seçmelere katılmış olmak bile bana yepyeni kapılar açtı, yeni fırsatlar sağladı. Ben çok mutlu ve kazançlı dönüyorum 🙂 Tebrik eden, güzel yorumlar yapan herkese teşekkür ediyorum. Seçilmediğim için yapılabilecek bazı yorumları tahmin edebiliyorum. Her güzel yorum gibi onlar da olacak elbet. Hayallerin Peşinde Koşmaya, Çalışmaya Devam… Herkese güzel dileklerimle.

Dilan Çiçek Deniz imajını değiştirdi

Victoria’s Secret hayali yarım kalan Dilan Çiçek Deniz, yeni imajı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Sevgilisi Furkan Andaç ile birlikte bir galaya katılan Deniz, yeni imajı ile dikkat çekti.

İşte Dilan Çiçek Deniz’in yeni imajı

Furkan Andıç da, sevgilisi Dilan Çiçek Deniz ile birlikte çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından “Selam” notu ile paylaştı.

Furkan Andıç Kimdir?

İşte Furkan Andıç’ın o paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler