Ana SayfaDedikoduTürkiye Güzelinin Tehdit Davası Yargıtay'dan Döndü!

İlgili Postlar

Türkiye Güzelinin Tehdit Davası Yargıtay’dan Döndü!

Eski Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk’u, “Elimde görüntün var” diye şantaj yapan solist Elif Atbaş, 9 ay 15 gün hapis cezası aldı. Yargıtay, taraflara uzlaşma isteyip istemediklerinin sorulması nedeniyle dosyayı, yerel mahkemeye geri gönderdi.

Miss Turkey 2011 güzeli Melisa Aslı Pamuk, aralarının bozulmasından sonra arkadaşlığını kestiği solist Elif Atbaş tarafından yüzüne kezzap atılmakla ve öldürülmekle tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bu şikayet üzerine Atbaş hakkında 1 sene kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Daha sonra tehditlerden korkan Türkiye güzeli davadan vazgeçmişti.

İddiaları Reddetti

Geçtiğimiz senelerde ikili arasında yeniden bir tartışma yaşanmış, savcılığa başvuran Pamuk’un şikayetiyle Elif Atbaş hakkında tekrardan bir dava açılmıştı. İddianamede; Atbaş’ın, Pamuk’u arayarak “Elimizde uygunsuz görüntülerin var. Seni rezil edeceğim” diye hakaret ve tehditte bulunduğu söyledi. Hakim karşısına çıkan Atbaş; solist olarak görev aldığını, Pamuk’u tehdit etmediğini belirten ifadelerde bulundu.

Mahkemece dinlenen tanıklar, Atbaş’ın, Pamuk’u sürekli tehdit ettiğini anlattı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılamadan sonra Atbaş; Pamuk’a yönelik işlediği tehdit suçu sebebiyle 6 ay, hakaretten 3 ay 15 gün, toplamda 9 ay 15 gün hapse çarptırıldı. Elif Atbaş, karara itiraz da bulundu ve dosya Yargıtay’a gönderildi. Yargıtay, söz konusu dosyada taraflara uzlaşma hükümlerinin sorulması gerektiği nedeniyle dosyayı yerel mahkemeye geri gönderdi. Gelecek günlerde taraflara, uzlaşmak isteyip istemedikleri sorularak davaya karar verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler