Ana SayfaDedikoduDüşes Yemek Pişirdi!

İlgili Postlar

Düşes Yemek Pişirdi!

Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan eski oyuncu Meghan Markle, evsiz insanlara yardım etmek için mutfağa girip yemek pişirdi.

Gelecek ilkbaharda ilk bebeğini kucağına alacak olan Düşes Meghan Markle, geçen sene meydana gelen Grenfell yangınında evsiz kalan ailelere yardım etmek amacıyla yayınlanan yemek kitabına olan desteğini bir kez daha gösterdi. Düşes Markle, Londra’daki Al Manaar Müslüman Kültür Mirası Merkezi bünyesindeki aşevini ziyarette bulundu ve oradaki görevlilerle beraber yemek pişirdi.

Düşes geçtiğimiz eylül ayında da yine bu kurumu ziyarette bulunmuş ve orada yemek pişirmişti. Meghan Markle’a önceki ziyareti sırasında annesi Doria Ragland da eşlik etmişti. Düşes Markle’ı bir kez daha aralarında gören kuruluş üyeleri mutlu oldu ve onu bir sevgi gösterisiyle karşıladı.

Mutfağa girip yemek yapan Düşes, oradakilerle uzun uzun da sohbet etti.

Çok Sayıda Kişi Hayatını Kaybetmişti

Geçen sene Londra’da yer alan Grenfell kulelerinde çıkan yangında çok sayıda kişi yaşamını yitirmişti. Bir o kadar aile de evsiz kalmıştı. Yangından etkilenen ailelere destek olmak amacıyla yayınlanan Together: Our Community Cookbook isimli yemek kitabı piyasaya çıktıktan kısa süre sonra çok satanlar listelerine hızlı bir giriş yaptı. Meghan Markle, bu kitabın hazırlanmasında da yer almıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler