Ana SayfaDedikoduDemet Akalın, Ayşe Arman'ı Sildi: By By Ayşe!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Ayşe Arman’ı Sildi: By By Ayşe!

Demet Akalın, İrem Derici İle Röportaj Yapan Ayşe Arman’ı Sildi: By By Ayşe!..

Demet Akalın’dan İrem Derici’ye Sert Tepki!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, katıldığı magazin programında İrem Derici’nin haberini görünce “Bu kız hakkında konuşmak istemiyorum, sevmiyorum çok saygısız biri.” demişti. Akalın’a sosyal medya hesabından cevap veren İrem ise “Sarma bana, sarmayın bana” ifadelerinde bulunmuştu.

İrem Derici Kimdir?            Demet Akalın Kimdir?                  Ayşe Arman Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde magazin programına konuk olan ve ‘İrem Derici’yi sevmiyorum, saygısız buluyorum’ diyen Demet Akalın, Derici’ye tahammül dahi edemiyor. Ünlü popçu son olarak İrem Derici’yle röportaj yapan Ayşe Arman’ın bu yönde yapılan paylaşımına ‘By By Ayşe’ yorumunda bulundu.

 

 

Olaylar Nasıl Başlamıştı?

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından kuaförde dudak üstü tüylerini aldırdığı anları paylaşmıştı. Magazin haberlerinin sunulduğu anda İrem Derici’nin haberini gören Demet Akalın birden sinirlenmiş ve sunucuların haber hakkındaki yorumunu merak edip öğrenmek istediği Akalın, “İrem hakkında konuşmak istemiyorum. Sevmiyorum çok saygısız bir kız. Onunla alakalı bir şey olunca konuyu değiştiriyorum. İlgi alanıma girmiyor.” diyerek sert ifadelerde bulunmuştu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın açıklamasından sonra sosyal medya hesabında açıklama yapan İrem Derici, “Bak tatlı kadın… Her şeyi söyle bana ama beni saygı kelimesiyle aynı cümlede geçirirken tek diyebileceğin şey dünyanın en saygılı kızı olabilir maksimum. Annemden babamdan güzel öğrendim ben saygıyı. Sarma bana, sarmayın bana, ben kendi halimde takılıyorum. Ve seni seviyorum Demet.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler