Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan İrem Derici'ye Sert Tepki!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan İrem Derici’ye Sert Tepki!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, katıldığı magazin programında İrem Derici’nin haberini görünce “Bu kız hakkında konuşmak istemiyorum, sevmiyorum çok saygısız biri.” dedi. Akalın’a sosyal medya hesabından cevap veren İrem ise “Sarma bana, sarmayın bana” dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Programda İrem Derici’nin kuaförde dudak üstü tüylerini aldırdığı videoyu görünce adeta ateş püskürdü.

Demet Akalın Kimdir?

“İrem Derici’yi Hiç Sevmiyorum”

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından kuaförde dudak üstü tüylerini aldırdığı anları paylaştı. Magazin haberlerinin sunulduğu anda İrem Derici’nin haberini gören Demet Akalın birden sinirlendi. Sunucuların haber hakkındaki yorumunu merak edip öğrenmek istediği Akalın, “İrem hakkında konuşmak istemiyorum. Sevmiyorum çok saygısız bir kız. Onunla alakalı bir şey olunca konuyu değiştiriyorum. İlgi alanıma girmiyor.” diyerek sert bir tepki gösterdi.

“Bak Tatlı Kadın, Bana Sarma”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın açıklamasından sonra sosyal medya hesabında açıklama yapan İrem Derici, “Bak tatlı kadın… Her şeyi söyle bana ama beni saygı kelimesiyle aynı cümlede geçirirken tek diyebileceğin şey dünyanın en saygılı kızı olabilir maksimum. Annemden babamdan güzel öğrendim ben saygıyı. Sarma bana, sarmayın bana, ben kendi halimde takılıyorum. Ve seni seviyorum Demet.” dedi.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler