Ana SayfaDedikoduEce Erken Davasını Geri Çekti!

İlgili Postlar

Ece Erken Davasını Geri Çekti!

Ece Erken 2015 senesinde Serkan Uçar ile evliliğini, psikolojik ve fiziksel şiddet gerekçesiyle sonlandırmıştı. Geçen sene protokole uymadığı için mahkemeye başvuran Ece Erken davasını gerçi çekti.

Mutlu Başlayan Evlilik Kabusa Dönüştü

2014 senesinde Ece Erken ve Serkan Uçar çifti evlenme kararı almış ve nikah dairesine başvurmuşlardı. Yanlarında sadece yakınlarını isteyen çift İzmir Konak Nüfus Müdürlüğü’nde nikah masasına oturmuş ve evlendiklerini sosyal medya üzerinden duyurmuşlardı. Evliliklerinden 6 ay sonra düğün yapan çift, mutluluklarına sevenlerini de dahil ederek sade bir kutlama yapmışlardı.

Şiddeti Gizledim!

Dışarıdan bakıldığında evliliklerinde bir sorun görülmeyen çiftin büyük sorunları olduğu, Ece Erken boşanırken ortaya çıktı. Hamileyken, Serkan Uçar’ın ona şiddet göstermesiyle ve arkasından eşinin ona destek olmaması ve eşinin ailesinden dışlandığını söyleyen Erken hamileyken Uçar’ın karnına tekme atarak çocuklarının hayatını riske attığını açıklamıştı. Boşanma döneminde şiddet gerekçelerinden dolayı Serkan Uçar’a 3 ay uzaklaştırma emri çıkarılmıştı. Olaylı boşanma davası sürecinden sonra çift hayatlarını ayırmıştı.

Ece Erken boşandığı eşi Serkan Uçar’ın akrabasından tehdit aldı!

Ece Erken Davasını Geri Çekti!

Ece Erken çocuklarının velayetinin yeniden düzenlenmesi için geçtiğimiz aylarda mahkemeye başvurdu. Gerekçe olarak Serkan Uçar’ın babalık yapmadığını mahkemeye sunan Erken çocuğunu görmesine de engel olduğunu belirtmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde Erken davasından vazgeçti. Serkan Uçar’la konuştuklarını, bundan sonra babalık yapacağını söylediği için ona ikinci bir şans vermek istediğini dile getiren Erken sadece, çocuğunu görebilmek için protokolün düzenlenmesini istedi.

Ece Erken Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler