Ana SayfaÜnlülerEce Erken boşandığı eşi Serkan Uçar'ın akrabasından tehdit aldı

İlgili Postlar

Ece Erken boşandığı eşi Serkan Uçar’ın akrabasından tehdit aldı

Ece Erken boşandığı eşi Serkan Uçar’ın akrabasından tehdit aldı. Ünlü sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’ın bir akrabası tarafından tahdit edildiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu. Ece Erken’i, kim, neden tahdit etti? Olayın detayları haberimizde…

Ece Erken Ve Bircan Bali’den Tepki Çeken Sözler!

Ece Erken boşandığı eşi Serkan Uçar’ın akrabasından tehdit aldı

Şimdilerde Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan ünlü sunucu Ece Erken, bir yıl evli kalıp boşandığı eşi Serkan Uçar’ın bir akrabası tarafından tehdit aldığını iddia etti. Erken, savcılığa başvurdu. Ünlü sunucunun şikayeti sonrası Güldeniz Uçar hakkında dava açıldı.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken’e tehdit

Ece Erken ile kocası Serkan Uçar, sadece bir yıl evli kaldıktan sonra 21 Ekim 2015 günü boşandı. Boşanma sırasında Ece Erken ve Serkan Uçar, sürekli olarak darp ve şiddet iddiaları ile gündeme geldi. İddialara göre; bu olay sonrası sunucu Ece Erken, sunucusu olduğu bir programda boşandığı eşi Serkan Uçar ve akrabaları hakkında konuştu. Program sonrası bahse konu olan akraba Güldeniz Uçar, Ece Erken’in avukatına “Canlı yayında eğer benim hakkımda kötü bir şey söylerse kredi kartımdan yaptığın hırsızlık, belgeleriyle her yerde çıkar.” şeklinde tehdit içerin bir mesaj gönderdi.

Talat Bulut’un Uzaklaştırma Kararı Çıkarttığı Ece Erken, Geri Adım Atmadı!!

Ece Erken mesajı görünce savcılığa başvurdu

Avukat, iddia konusu olan Güldeniz Uçar’a mesajın tehdit suçu oluşturduğunu belirtse de, Güldeniz Uçar ısrarlı bir şekilde bu mesajın Ece Erken’e göndermesini istedi. Sunucu Ece Erken, söz konusu mesaj sonrası savcılığa başvurdu.

Ece Erken’e tehtide hapis cezası istemi

Ece Erken, mesajın çıktısını delil olarak savcılığa sundu. Erken’in ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında ikili uzlaşmaya yanaşmadı. Savcılık tarafından, Ece Erken’i tehdit eden eski eşin akrabası hakkında iki yıla kadar hapis istemi ile dava açtı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Ekranların fenomen sunucusu Ece Erken, iş adamı Serkan Uçar ile sadece bir yıl evli kalmış, sonunda evliliğini noktalamıştı. Ünlü çiftin evliliklerinden bir çocukları dünyaya gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler