Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural'a Verilen Cezaya Savcılık İtirazı!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’a Verilen Cezaya Savcılık İtirazı!

Ahmet Kural’a verilen cezaya savcılık itirazı geldi. Duruşma sonrası yapılan açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü ki davaya müdahale geldi.

Ahmet Kural Dava Hakkında Açıklamalar Yaptı

Duruşmada tanıkları dinlenmeyen ve itirazı kabul edilemeyen  Ahmet Kural, duruşma sonrasında Sıla hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Duruşma sonrası verdiği röportajda, bunun artık bir intikam davasına dönüştüğünü vurgulayan Kural, duruşma esnasında yaşadıklarını haklı bulmayı sosyal medya üzerinden sesini duyurmuştu. Duruşmada adil bir yargılanma olmadığını savunan Kural, ceza almam suçlu olduğumu kanıtlamıyor açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Bu davanın peşini bırakmayacağını söyleyen Kural’ın kararlılığı da yaptığı bu açıklamada net bir şekilde anlaşılıyordu.

Sıla Ve Ahmet Kural Davasında Mahkeme Kararı!

Avukatı İtiraz Etti

Dava esnasında Kuralın tanıklarının dinlenmemesine itiraz eden Sibel Aydın’ın, itirazı reddi itiraz olarak hiçbir gerekçe sunulmadan reddedilmişti. Bu durumun üzerine Sibel Aydın müvekkilinin tarafsız yargılanmadığı açıklamalarında bulunmuş ve alınan ceza kararının ertelenmesini sağlamıştı.

 Ahmet Kural’a Verilen Cezaya Savcılık İtirazı!

İstanbul Cumhuriyet savcısı Ramazan Ergül, mahkeme kararına usul ve esas yönünden aykırı gerekçesiyle itiraz etti. Mahkemede tanıkların dinlenmeden bir karar alınmasının doğru olmadığını savunan Savcı, aynı zamanda Ahmet Kural’ın “Seni öldüreceğim.” şeklinde sözler sarf ettiğinin sadece tanıklar tarafından söylendiğine, kararın Yıldız Teknik Üniversitesinden alınan ses raporu göz dinlenmeden alındığını açıkladı. Tanık beyanlarının raporlarla değerlendirmeye alınmaması durumunun söz konusu olmayacağını dile getiren Savcı aynı zamanda raporların incelenme kararın mahkeme tarafından olan reddine karşı çıkarak, mahkemeden verilen cezanın istinafta kaldırılmasını istedi.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler