Ana SayfaDedikoduKerem Bursin ve Seranay Sarıkaya İlişkisinde Son Durum Ne?

İlgili Postlar

Kerem Bursin ve Seranay Sarıkaya İlişkisinde Son Durum Ne?

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ilişkisinde son durum ne? 4 senedir birlikte olan çift hakkında yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü.

“Evliliğe Hazırım”

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti dört senedir birlikteler. Bir reklam filminin setinde birbirini daha yakından tanıma fırsatı bulan ikili bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Çiftin aynı evde yaşamaya başlaması evlilik söylentilerini oluştursa da, Serenay Sarıkaya’dan bu habere gelen ilk açıklama evlenmeye hazır değilim yönündeydi. Geçtiğimiz sene ikili hakkında çıkan evlilik haberine evlilik sözleşmesi iddiasının gündeme getirilmesi üzerine, Sarıkaya evlilik hakkında olan düşüncelerini açıklamıştı. Evlilik planın ne olduğu sorusuna “Henüz bir plan yapmadık. Bu konularda çok planlı gitmeyi seven birisi değilim ama her şeye hazırlıklıyım.” yanıtını vererek ilişkilerinin ciddiyete doğru bir yol çizdiğinin de altını çizmişti.

Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin’i Yalnız Bırakamadı!

“Serenay Dünya’nın En Güzel Kadını”

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti, birbirlerine en çok yakışan çift seçilmişti. İş hayatlarında da başarılı olan çift mutlu bir ilişki yaşıyordu. Geçtiğimiz sene ‘Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği’ listesine giren Bursin, üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi için ilgili, ”Beni bilmem ama Serenay dünyanın en güzel kadını.” diyerek aşkını dillendirmişti. Birbirlerine her zaman destek olan çiftten yakında güzel haberler duymayı uman sevenleri ise son haberlerle sarsıldı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kerem Bursin ve Seranay Sarıkaya İlişkisinde Son Durum Ne?

iddialara göre, Bursin ve Kerem çiftinin son dönemlerinde arası açılmış ve çift birbirinden uzaklaşmaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün reklam lansmanına sakallı halde katılan Bursin’e Sarıkaya’nın yeni imajına olan yorumu sorulduğunda “Amerika’dan döndüğünde görünce şaşırdı ama alıştı.” yanıtıyla geçiştirmişti. Uzun zamandır uzak kaldıkları için tatile çıkma planları yapan çift meğer ayrılık arifesindeymiş. İddialara göre altı aydır Amerika’da olan Kerem Bursin yeniden Amerika’ya dönmek istemiş ve bu ikilinin ilişkilerine son noktayı koymuş. Türkiye’de kalmak isteyen Serenay ile yollarını ayıran Bursin’in geçtiğimiz gün birlikte yaşadıkları evden kendi eşyalarını da alarak başka bir yere taşındı. İkili ise henüz bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler